FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Ανανέωσε και… σαλπάρει για Χίο ο Νικολόπουλος!

Ημερομηνία: 05-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32182″ img_size=”full”][vc_column_text]Της Μαρίας Καραντώνη

 

Τα «πράσινα» θα φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Νικολόπουλος, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για τέταρτη σερί σεζόν στη «Μπάρτσα». Εξάλλου, από τη στιγμή που η διοίκηση και ο Ηλίας Φωτόπουλος επιθυμούσαν διακαώς την παραμονή του, όπως και ο ίδιος η ανανέωσης της συνεργασίας ήταν θέμα χρόνου.

Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να ταξιδέψει με την ησυχία του στο όμορφο νησί της Χίου, προκειμένου στις 23 Ιουλίου να τελέσει και τους γάμους του με την εκλεκτή της καρδιάς του. Μάλιστα, στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του στο πλευρό του θα έχει την «οικογένεια» της ομάδας της Βουπρασίας, που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών». Παρότι δηλαδή ο πρωταθλητής Χίου δεν αγωνίστηκε την λήξασα περίοδο στην Γ’ Εθνική, οι άνθρωποι του ΠΑΟΒ δεν γλίτωσαν το ταξίδι για το νησί του Βορείου Αιγαίου.

Από εκεί και πέρα, η υλοποίηση του σχεδιασμού για τον καταρτισμό του ρόστερ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με την παραμονή του Ντόμα όπως κι αρκετών άλλων να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Κι ενώ κάποιοι μένουν, κάποιοι άλλοι φεύγουν. Ο λόγος για το Θοδωρή Σαμπανέι ο οποίος αποχώρησε ως φίλος από την Βάρδα, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot