FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟΒ-Αστέρας 1-2: Ανατροπή στο φιλικό

Ημερομηνία: 16-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39338″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Αστέρας νίκησε 2-1 τον ΠΑΟ Βάρδας σε φιλικό παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου στο «Γρ. Καλάκος».

Ο αγώνας, παρότι ανεπίσημος, είχε πάθος και μικροεντάσεις, με τους «βυσσινί» να παίρνουν τη νίκη στο 90΄ με γκολ του Κέρι και αφού ανέτρεψαν το 1-0 του α΄ ημιχρόνου.

Είχε επίσης και δύο τραυματισμούς για τον ΠΑΟΒ, με τον Κωνσταντινίδη να παθαίνει βαρύ διάστρεμμα στο 25΄ και τον Σιδέρη εξάρθρωση του αριστερού ώμου στο 40΄.

Στο α΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΒ έδειξε καλύτερα στοιχεία στην κυκλοφορία της μπάλας και σκόραρε στο 32΄ με δυνατό συρτό σουτ του Δημητρίου, έξω από την περιοχή Στην επανάληψη, ο Αστέρας βελτιώθηκε αισθητά, δημιούργησε ευκαιρίες και σκόραρε δύο φορές.

Στο 71΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε αριστερά μέσα στην περιοχή στον Μπανούση, αυτός έβγαλε τη σέντρα και ο Μπαρμπαρούσης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε.

Και στο 90ο λεπτό, ο Μαρουκάκης έβγαλε βαθιά μπαλιά από αριστερά προς τον Κέρι δεξιά, ο νεαρός Κουργιαλάς δεν κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα και ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-2.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ από το φιλικό, στο φύλλο της Πρωινής τη Δευτέρα.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot