FOLLOW US: facebook twitter

Πανωλενειακός-Α.Ε.Λεχαινών 35-50: Ακάθεκτη προς την Α1

Ημερομηνία: 28-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Α.Ε.Λ. πέρασε και από τη δύσκολη έδρα του Πανωλενειακού

Η Α.Ε. Λεχαινών νίκησε 50-35 στο Καράτουλα τον Πανωλενειακό, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής και συνεχίζει στην κορυφή της Α2 ΕΣΚΑΗ κι ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Λεχαινών, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι  θέλοντας να κλειδώσει από νωρίς τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης και το κατάφερε καθώς πήρε διαφορά 8 πόντων στο α΄ δεκάλεπτο, με δύο τρίποντα του Λυκούδη και ένα του Παλλαδινού, ενώ 6 πόντους πέτυχε ο Βαρδίκος. Στη β΄ περίοδο Γκούτης και Παλλαδινός κατά βάση, έφεραν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, με τον Πανωλενειακό να είναι άστοχος και να πετυχαίνει μόνο 8 πόντους.

Στο γ΄ δεκάλεπτο, οι «γαλάζιοι» έσφιξαν ακόμα περισσότερο την άμυνά τους, έφτασαν στο +16 και εξασφάλισαν από νωρίς τη νίκη.

Για την ομάδα του Γρηγόρη Κακολύρη, ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τη Νίκη Προαστείου, τη Μ. Τετάρτη (4 Απριλίου) στο «Αέθλειον», όπου με νίκη θα πανηγυρίσει… πρόωρα την επιστροφή στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Ο Πανωλενειακός έχει τη Μ. Δευτέρα εντός την αδύναμη Ε.Φ.Α. και θα παραμείνει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 19-31, 25-41, 35-50.

Πανωλενειακός: Μιαούλης, Θεοδωρακόπουλος 6, Γιαννόπουλος 5, Μάρρας 2, Παλαιόπουλος 2, Διαμαντόπουλος, Μπεκυράς 2, Βλάχος 2, Κουτσόπουλος 6, Παναγόπουλος, Τσάκωνας, Παπαδόπουλος 10(1).

Α.Ε. Λεχαινών: Βαρδίκος 10, Λυκούδης 9(3), Στριγάς 2, Αναστασόπουλος 2, Αντωνόπουλος 5(1), Γκούτης 8(1), Στεφανίδης 2, Μάρκου, Παλλαδινός 12(2).

 

*Η Α.Ε. Λεχαινών ευχαριστεί τον Πανωλενειακό για την άψογη φιλοξενία στο Καράτουλα τη Δευτέρα και εύχεται στην ομάδα του καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

 

Φωτογραφία: Ανδρέας Μίγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος