FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Χωρίς τους «επαγγελματίες» στο Σούπερ Καπ

Ημερομηνία: 21-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός έδινε χθες βράδυ το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο στο δημοτικό στάδιο Πύργου (αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο) και θα ακολουθήσουν άλλα τέσσερα συν ο αγώνας για το Σούπερ Καπ, την προσεχή Κυριακή, κόντρα στον Ξενοφώντα Κρεστένων, στο Ενωσιακό Γήπεδο της Σπιάντζας.

Στο ματς για το Σούπερ Καπ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από επαγγελματικές κατηγορίες. Έτσι, ο Νίκος Κουρμπανάς δεν υπολογίζει κόντρα στον Ξενοφώντα τους Κολόκα, Κρεββατά, Λεβέντη, Νικολόπουλο, Σεχού και Ντάνκουα. Αναφορικά με τα φιλικά, μεθαύριο Τετάρτη, οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν την Παναχαϊκή, την επόμενη Τετάρτη 30 Αυγούστου θα αντιμετωπίσουν το Διαγόρα Βραχνεΐκων στην Πάτρα και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου τον ΠΑΟ Βάρδας στο «Γρ. Καλάκος». Η πρόβα τζενεράλε θα πραγματοποιηθεί  στις 9 Σεπτεμβρίου στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο καθώς το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 17 Σεπτεμβρίου.

Στόπερ ή… τίποτα

Στα μεταγραφικά, μετά την απόκτηση του Σάμουελ Ντάνκουα, ο οποίος αγωνίζεται στα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής αλλά και ως δεύτερος φορ και του ταλαντούχου αμυντικού Κώστα Κατελούζου, είναι αμφίβολο το αν θα πραγματοποιηθεί άλλη μεταγραφή. Η ερυθρόλευκη διοίκηση δεν θέλει να ξεφύγει από το μπάτζετ που είχε οριστεί εξαρχής κι έτσι μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό και σε συμφέρουσα τιμή, η ομάδα θα προβεί σε άλλη προσθήκη. Πάντως, αν γίνει, αυτή θα είναι για το κέντρο της άμυνας.

Οι διαφημίσεις και  τα διαρκείας

Κατά τα άλλα, συνεχίζεται  η διάθεση διαφημιστικών πινακίδων στο Στάδιο για τους αγώνες της ομάδας, καθώς και η διάθεση των καρτών διαρκείας. Οι τιμές των διαρκείας είναι οι εξής:  150 ευρώ για τη Θύρα 4 (επισήμων) και 90 ευρώ για τις Θύρες δεξιά κι αριστερά της “4”, δηλαδή τη Θύρα 3 και τη Θύρα 5. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν τις νέες κάρτες διαρκείας μπορούν να το κάνουν από τα γραφεία της ομάδας στον Πύργο (οδός Κολοκοτρώνη 1), στο τηλέφωνο 699 4875480 και από τα μέλη του ΠΥΡΣΟΥ.

Τέλος, διατίθενται καθημερινά οι λαχνοί της μεγάλης λαχειοφόρου που διοργανώνει για τους φίλους του ο Πανηλειακός, στη χαμηλή τιμή του ενός ευρώ ο κάθε λαχνός, με έπαθλο ένα αυτοκίνητο Nissan Micra 1000cc, σε συνεργασία με την Nissan Τσιώρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος