FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Συμφωνία με πέντε

Ημερομηνία: 31-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Φώτης Παναγόπουλος είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον Πανηλειακό.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι ανακοινώσεις-Την Παρασκευή η έναρξη της προετοιμασίας

Ο Πανηλειακός συνεχίζει τις επαφές του για να ενισχύσει το ρόστερ του και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν άλλες δύο- τρεις μεταγραφές. Ήδη, έχει επέλθει συμφωνία με πέντε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε ηλειακές ομάδες  και απομένει να πάρουν τα δελτία τους. Μεταξύ των παικτών αυτών είναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Φώτης Παναγόπουλος, που έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας και την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Ξενοφώντα, σκοράροντας 15 φορές.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Λαγού έχουν αποκτήσει μέχρι στιγμής τον Διονύση Καταβάτη, τους Δημήτρη και Παναγιώτη Τσίγκρηλα και τον Ραφαήλ Καρακίτσο, ενώ έχουν ανανεώσει οι  Γιάννης Σωτηρόπουλος, Γιάννης Καπετανάκης, Διονύσης Πλαστουργός, Στάθης Μπουρνέλης, Κώστας Κατελούζος, Γιώργος Βουργουντζής, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Αλμπέρτο Πρέντι, και Δημοσθένης Γεωργίου. Συνολικά είναι 13 ποδοσφαιριστές και στο ρόστερ θα προστεθούν άλλοι δέκα περίπου.

Ερωτηματικό για τέσσερις

Ερωτηματικά υπάρχουν για τέσσερις παίκτες από την περασμένη σεζόν. Ο Ντίνος Νικολόπουλος θα περιμένει μήπως βρει ομάδα Β΄ Εθνικής, διαφορετικά δεν αποκλείεται να παραμείνει στον Πανηλειακό. Ο Γιάννης Κολόκας εξετάζει κάποια εργασιακά ζητήματα σε συνάρτηση με το τι θα κάνει ποδοσφαιρικά τη νέα σεζόν, ενώ εντός των ημερών θα γίνουν συζητήσεις με τον Δημήτρη Χατζηστάμου. Τέλος, για τον Τζούλιαν Σέχου τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ομάδα της Ηπείρου το τι θα κάνει τη νέα σεζόν. Η προετοιμασία του Πανηλειακού θα ξεκινήσει την προσεχή Παρασκευή 3 Αυγούστου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot