FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Στα Βραχνέικα την Κυριακή

Ημερομηνία: 16-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39306″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Πανηλειακός θα βρεθεί αύριο Κυριακή στα Βραχνέικα για να αντιμετωπίσει στις 5.30μ.μ. τον τοπικό Διαγόρα, στη ρεβάνς του φιλικού που έγινε στον Πύργο, στις 30 Αυγούστου (4-0).

Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Κουτσής υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του τερματοφύλακα Γιάννη Καπετανάκη, ενώ ο Ντίνος Νικολόπουλος επέστρεψε χθες στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Χθες δεν προπονήθηκε ο γκολκίπερ Γιάννης Καλλιακμάνης που είχε πυρετό.

 

Φιλικό με Πέλοπα Κιάτου

Το τελευταίο φιλικό του Πανηλειακού προγραμματίστηκε με αντίπαλο τον Πέλοπα Κιάτου, το επόμενο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου. Η ομάδα της Κορινθίας συμμετέχει στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και θα είναι ένα δυνατό τεστ για τους ερυθρόλευκους μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 

Δανεικός ο Μπατζάκας

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης την παραχώρηση του Στέλιου Μπατζάκα, με την μορφή δανεισμού, στον ΑΟ Μακρισίων. «Ο Στέλιος είναι ένα παιδί με πλούσιο ταλέντο και αδαμάντινο χαρακτήρα, γι’ αυτό και τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας την περσινή περίοδο και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες τη σεζόν που έρχεται», αναφέρεται στην ερυθρόλευκη ανακοίνωση.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot