FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Σε… ρυθμούς προετοιμασίας και Αστέρα Τρίπολης

Ημερομηνία: 14-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34429″ img_size=”full”][vc_column_text]Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανηλειακού υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουρμπανά, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να μπαίνουν και στην τελική ευθεία για το πρώτο τους επίσημο φιλικό τεστ, κόντρα σε μια ομάδα της Σουπερ Λιγκ.

Κι αυτή δεν είναι άλλη από τον Αστέρα Τρίπολης, την κορυφαία ομάδα της Πελοποννήσου τα τελευταία χρόνια και μοναδικής εκπροσώπου της στην πρώτη εθνική κατηγορία. Το σπουδαίο αυτό φιλικό έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη κι ώρα 7 το απόγευμα στο στάδιο του Πύργου, με τους φίλους της ομάδας να έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά φέτος το νέο Πανηλειακό.

Ο κ. Κουρμπανάς αναμένεται στο εν λόγω παιχνίδι να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές, βάσει των οποίων θα κινηθούν στο νέο πρωτάθλημα. Ενώ θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει καλύτερα σε ποιες θέσεις χρειάζεται ακόμα ενίσχυση το έμψυχο δυναμικό.

Για τον αγώνα υπολογίζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Πέτρου Λεβέντη, ο οποίος ναι μεν συμμετέχει στις προπονήσεις, αλλά δεν έχει υπογράψει επισήμως, αφού εκκρεμεί η απόφαση της προσφυγής που έχει καταθέσει εναντίον της πρώην ομάδας του, της Καλλιθέας για την καταβολή των δεδουλευμένων του.

Θέλει επιθετικό και στόπερ

Στο μεταξύ, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, με τους Πυργιώτες να βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ακόμα επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Κρεββατά. Ενώ κινούνται και για την απόκτηση ενός στόπερ, ώστε να κλείσει η τετράδα μαζί με τους Κολόκα, Σούλη και Μπουρνέλη.

 

Μ. Καραντώνη[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot