FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Προτεραιότητα ο «Πυρσός»

Ημερομηνία: 03-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28667″ img_size=”full”][vc_column_text]

Έκλεισε χθες με δείπνο η ποδοσφαιρική χρονιά

Η ποδοσφαιρική σεζόν 2016-2017 ολοκληρώθηκε χθες για τον Πανηλειακό με την τελευταία προπόνηση στη Συντριάδα, ενώ το βράδυ ακολούθησε δείπνο μεταξύ όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος (παράγοντες, προπονητές, γυμναστές, φροντιστές και ποδοσφαιριστές) .

Πλέον, ξεκινά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν με προτεραιότητα την οριστικοποίηση των προσώπων που θα αποτελούν τον «Πυρσό». Θα γίνουν προσπάθειες να εισχωρήσουν κι άλλα άτομα στην  κίνηση αυτή, ώστε ο Πανηλειακός να είναι ακόμα πιο δυνατός οργανωτικά και οικονομικά τη νέα σεζόν στη Γ΄ Εθνική. Και αφού γίνει αυτό, θα υπάρξει συνάντηση με τον τεχνικό Σπύρο Αντωνόπουλο, για να ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Όπως έχουμε γράψει, το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε συμφωνία για συνεργασία δύο ετών και απομένει η επισημοποίηση της συνέχισης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 44χρονος προπονητής θα κοουτσάρει τον Πανηλειακό και στη Γ΄ Εθνική.

Το έμψυχο δυναμικό

Αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό, όπως τόνισε  πρόσφατα στην «Πρωινή» και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστος Γιαννακόπουλος, οι περισσότεροι παίκτες θα παραμείνουν στον Πανηλειακό και από κει και πέρα θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν Ηλείοι παίκτες που αγωνίζονται εκτός Νομού αλλά και κάποιοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν φέτος σε ομάδες της Α1 Κατηγορίας Ηλείας. Στόχος είναι να υπάρχει έντονο το γηγενές στοιχείο στην ομάδα και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν οι διοικούντες και το τεχνικό τιμ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot