FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Προοδευτική 8-0: Χωρίς οίκτο…

Ημερομηνία: 10-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι ερυθρόλευκοι διέλυσαν την Προοδευτική με 5 γκολ στο β΄ ημίχρονο

Ο Πανηλειακός δεν έδειξε οίκτο στην Προοδευτική, από την οποία είχε ηττηθεί στον α΄ γύρο, μαζί με κάποια «παρατράγουδα» που είχαν γίνει τότε. Την διέλυσε  το απόγευμα του Σαββάτου με 8-0, σκοράροντας 5 φορές  από το 60΄ και μετά, όταν η «Προο» έμεινε με δέκα παίκτες.

Η πρώτη καλή ευκαιρία χάθηκε στο 6΄ από την Προοδευτική, όταν ο Νικολετάκης εκτέλεσε φάουλ που απέκρουσε δύσκολα ο Θεοδωρακόπουλος. Ακολούθησε καλή χαμένη ευκαιρία του Πανηλειακού όταν σε χτύπημα κόρνερ και κεφαλιά του Μπεγλεκτσή, απέκρουσε στη γραμμή της εστίας ο Βαλογιάννης.

Το σκορ άνοιξε στο 14΄, όταν σέντραρε ο Χατζηστάμου και ο Λιακόπουλος στην προσπάθειά του να αποκρούσει, σούταρε δοκάρι και μέσα. Ακολούθησαν τρεις καλές χαμένες ευκαιρίες από πλευράς Πανηλειακού με τον Τσουκαλά στο 28΄ , τον Χατζηστάμου στο 32΄ και το Σωτηρόπουλο στο 37΄, ώσπου στο επόμενο λεπτό με βαθιά μπαλιά του Νιφορόπουλου, πήρε τη μπάλα ο Σκοζάι, έκανε επιτόπια ντρίπλα στον αντίπαλό του και με πλασέ πέτυχε το 2-0. Ακολούθησε το 3-0 στο επόμενο λεπτό με ατομική προσπάθεια του Χατζηστάμου και πλασέ. Το ημίχρονο έληξε με χτύπημα φάουλ του Νικολετάκη, από καλή θέση, άουτ.

 

Καταιγιστικός στην επανάληψη

Στην επανάληψη ο Πανηλειακός ήταν καταιγιστικός και ιδιαίτερα μετά το 60΄ όταν η Προοδευτική έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Σταθόπουλου, που ανέτρεψε τον Σκοζάι. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι και τον παρατήρησε με κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο νεαρός Σκλαβενίτης. Το πέναλτι εκτέλεσε ο γκολκίπερ Θεοδωρακόπουλος κι έγραψε το 4-0. Πέρα από αρκετές χαμένες ευκαιρίες του Σωτηρόπουλου στο 53΄ και 55΄ και του Παπαπέτρου στο 65΄, είχαμε και μια ωραία κεφαλιά του Νικολετάκη στο 63΄ που απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος. Και ακολούθησε ο καταιγισμός με 4 ακόμα τέρματα. Στο 68΄ ο Πλαστουργός με πλασέ σε σέντρα του Σωτηρόπουλου το 5-0, στο 82΄ με ατομική προσπάθεια και σουτ του Χατζηστάμου το 6-0, στο 84΄ με ωραία προσπάθεια ο Παπαπέτρου και σουτ στο κενό τέρμα το 7-0 και στο 90΄ ο Πλαστουργός, αφού ξέφυγε από τους αμυντικούς πλάσαρε σωστά για το τελικό 8-0.

Από τον Πανηλειακό καλύτεροι ήταν οι Παπαπέτρου, Παναγιωτόπουλος, Χατζηστάμου, Μπεγλεκτσής (κορυφαίος) και Πλαστουργός, ενώ από την Προοδευτική πάλεψαν το παιχνίδι οι Λευτέρης Σάμαρης, Βαλογιάνης και Νικολετάκης. Εξαιρετική η διαιτησία του Βουρλιώτη, ο οποίος δεν επέτρεψε να παίξει αλλαγή ο Κ. Σάμαρης, διότι διαπίστωσε ότι η ηλικία του δεν του επέτρεπε συμμετοχή (δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια του).

Nα σημειωθεί ότι η αποστολή της Προοδευτικής μόλις έφτασε στο Στάδιο, αποδοκιμάστηκε και προπηλακίστηκε από ομάδα οργανωμένων, χωρίς δυσάρεστα επακόλουθα.

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Παπαπέτρου, Μπουρνέλης, Παναγιωτόπουλος, Νιφορόπουλος (70΄ Παναγόπουλος), Τσουκαλάς, Σκοζάι (60΄ Βουργουντζής), Χατζηστάμου, Μπεγλεκτσής, Πλαστουργός, Σωτηρόπουλος (70΄ Γιαννακόπουλος).

 

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Κατσιμιτσίρης (78΄ Αθανασόπουλος), Λιακόπουλος, Λ. Σάμαρης, Ορλώφ, Βαλογιάννης, Π. Σάμαρης, Λαζανάς, Παντελής, Γ. Πέρδικας (60΄ Σκλαβενίτης), Νικολετάκης.

Παύλος Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot