FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Παραμένει «ερυθρόλευκος» ο Θεοδωρακόπουλος, o Λαμπρόπουλος προπονητής τερματοφυλάκων

Ημερομηνία: 12-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32805″ img_size=”full”][vc_column_text]Στα «ερυθρόλευκα» για μια ακόμη σεζόν ο έμπειρος Σάκης Θεοδωρακόπουλος

 

Συνεχίζει και ο νεαρός Καλαντζής

Της Μαρίας Καραντώνη

 

Η έλευση του Νίκου Κουρμπανά στον Πύργο «τρέχει» πιο γρήγορα πλέον τις εξελίξεις στις τάξεις του Πανηλειακού και στο πλαίσιο αυτό οι ιθύνοντες της ομάδας έκλεισαν την τριάδα των τερματοφυλάκων, αφού ο Σάκης Θεοδωρακόπουλος ανανέωσε την συνεργασία του. Η εμπειρία του, εξάλλου, θεωρείται απαραίτητη για το νέο Πανηλειακό που «χτίζεται» με σκοπό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής. Άλλωστε, άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επιθυμούν η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες να είναι αντάξια της ιστορίας του.

Παράλληλα, τα «ερυθρόλευκα» θα συνεχίσει να φορά και ο νεαρός μεσοαμυντικός, Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Αναλυτικά και η ανακοίνωση:

«O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Σάκη Θεοδωρακόπουλο και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια καλή χρόνια, με επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων με τα ερυθρόλευκα!

Στην ομάδα θα συνεχίσει επίσης και ο ταλαντούχος Γιώργος Καλαντζής ο οποίος όμως θα απουσιάσει για ένα διάστημα λόγω εκπλήρωσης της στρατιωτικής του θητείας».

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος προπονητής τερματοφυλάκων

Ο Πανηλειακός, λοιπόν, κινείται προς όλα τα μέτωπα (ανανεώσεις, μεταγραφές, στελέχωση τεχνικού τιμ) και έκλεισε και προπονητή τερματοφυλάκων. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, ο οποίος έχει τιμήσει για αρκετά χρόνια την ερυθρόλευκη φανέλα.

«O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει πως νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας αναλαμβάνει από σήμερα ο Γιώργος Λαμπρόπουλος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου με την μεγάλη καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες εντάσσεται στο τιμ του Νίκου Κουρμπανά για να βοηθήσει από μια θέση στην οποία στην Ηλεία λίγοι έχουν τις γνώσεις του. Ο Πανηλειακός τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot