FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Παλληξουριακός 1-1: «Χ»αμένη ευκαιρία…

Ημερομηνία: 12-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52087″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ο Πανηλειακός δεν εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες βαθμών των πρωτοπόρων-Ισοφάρισε στο 90΄ ο Κώστας Κρεββατάς

Ο Πανηλειακός γκέλαρε με τον αδύναμο Παλληξουριακό χτες στο δημοτικό στάδιο Πύργου, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 και μάλιστα ισοφαρίζοντας στο 90΄. Έτσι, έχασε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη που ηττήθηκε στην Καλαμάτα, αλλά και από τον δεύτερο Αστέρα Αμαλιάδας,  που έφερε ισοπαλία στην Πύλο με τον Τσικλητήρα.

Ο Πανηλειακός μπήκε καλά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πιέσει για να πάρει γρήγορα κεφάλι στο σκορ. Μόλις στο 3ο λεπτό απευθείας φάουλ του Νιφορόπουλου πέρασε λίγο άουτ και στο 10΄ το ίδιο επιχείρησε και ο Σωτηρόπουλος αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ Σκαμαντζούρας. Στο 18΄ είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τον Παλληξουριακό όταν ο Μπράτι πλάσαρε από πλάγια τον Καπετανάκη αλλά ο τερματοφύλακας του Πανηλειακού απέκρουσε. Από τα μισά του ημιχρόνου ατόνησε η ερυθρόλευκη πίεση και οι νησιώτες  έγιναν πιο απειλητικοί ώσπου στο 44΄ άνοιξαν το σκορ με τον Αντωνάτο.

Στο β΄ μέρος ο Πανηλειακός πίεσε πολύ εξαρχής για να γυρίσει το ματς. Στο 50′ σουτ του Μπουρλάκη έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Παλληξουριακού και στο 58′ σουτ του Νιφορόπουλου μπλόκαρε ο Σκαμαντζούρας. Στο 66′ νέο σουτ του Μπουρλάκη πέρασε άουτ. Η πίεση του Πανηλειακού συνεχίστηκε, χωρίς όμως να έχει μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, ώσπου στο 90΄ ο Κρεββατάς ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στους ερυθρόλευκους του Πύργου.

 

Πανηλειακός: Kαπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Κατελούζος (83′ Κ. Ασημακόπουλος), Σέχου, Χατζηστάμου (71′ Βουργουντζής), Κρεββατάς, Μπουρλάκης, Σωτηρόπουλος.

Παλληξουριακός: Σκαμαντζούρας, Χασάι, Ζάβαλης, Ζερβός, Αρμάντο, Λυκούδης, Κόμητας, Στ. Βαλεντής, Μπράτι (67′ Α. Βαλεντής), Ηλ. Αντωνάτος (81′ Μπαλάσκας), Αραβαντινός (79′ Κ. Αντωνάτος).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot