FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Να τριτώσει το… καλό στην Καλαμάτα

Ημερομηνία: 19-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Χωρίς τον Σπύρο Αντωνόπουλο στο σημερινό ντέρμπι του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Ο Πανηλειακός δίνει σήμερα στις 4μ.μ. στην Καλαμάτα (γήπεδο Μεσσηνιακού), τον τρίτο αγώνα του για τον 7ο Όμιλο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα και μετά την πρόκριση επί της Σάμης και του Κατασταρίου, θέλει να… τριτώσει το καλό στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Αν οι ερυθρόλευκοι περάσουν αλώβητοι και από τη Καλαμάτα, θα προκριθούν απευθείας στους «8» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με βάση την κλήρωση που έχει ήδη γίνει εξαρχής. Εκεί θα αντιμετωπίσουν, στις 3 Μαΐου, σε εντός έδρας παιχνίδι, το νικητή του αγώνα ΑΠΟ Κερατσινίου (Κυπελλούχος Πειραιά)- ΑΟ Σουρμένων (Κυπελλούχος Αθηνών), που επίσης διεξάγεται σήμερα.

Η Καλαμάτα  με τεχνικό δίδυμο τους Έλβιο Μάνα-Τάσο Χατζηαγγελή είναι και αυτή πρωτοπόρος στην Α΄ Μεσσηνίας, ευρισκόμενη στο +9 από την δεύτερη Αναγέννηση Παραλίας, ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Και εφόσον δεν υπάρχουν πλέι-οφ, είναι σίγουρο πως θα πάρει το εισιτήριο για τη Γ΄ Εθνική.

 Πρόβλημα υγείας για Αντωνόπουλο

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας (ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό) που προέκυψε στον τεχνικό του Πανηλειακού Σπύρο Αντωνόπουλο, θα τον αφήσει υποχρεωτικά εκτός δράσης για λίγες μέρες.

Ο ερυθρόλευκος τεχνικός παρουσίασε πρόβλημα στο στομάχι και μάλιστα για το λόγο αυτό χρειάστηκε να υποβληθεί και σε επέμβαση αποκατάστασης, νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Οι ευχές όλων στις τάξεις της ομάδας, καθώς και πλήθους άλλων μελών του ηλειακού ποδοσφαίρου, αλλά και οι δικές μας για “ταχεία ανάρρωση”, τον συνοδεύουν.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη, στο σημερινό ματς στην Καλαμάτα, ο Σπύρος  Αντωνόπουλος δεν θα είναι παρών και θα εκτελέσει χρέη τεχνικού ο άμεσος συνεργάτης του και μέλος του τεχνικού τιμ από την έναρξη της σεζόν, Φώντας Μοσχογιάννης. Ο Μοσχογιάννης ήδη έκανε την προπόνηση της Δευτέρας (μαζί με τα άλλα μέλη του “τιμ”), η οποία ήταν η πρώτη της ομάδας μετά το ρεπό του Πάσχα.

Σχεδόν πάνοπλος…

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, για το παιχνίδι. Καλαντζής και Μπατζάκας είναι τραυματίες εδώ και καιρό και δεν υπολογίζονται. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της ομάδας  και φέρονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη-πρόκριση, που αν έρθει θα αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τους ερυθρόλευκους του Πύργου, να μπουν στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στο θεσμό.

*Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας, διαιτητής Γ’ Εθνικής) και βοηθοί οι Κύριος και Τσούκας (επίσης Αρκαδίας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος