FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Κρίσιμη Γενική Συνέλευση

Ημερομηνία: 03-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αύριο Τετάρτη στις 7μ.μ., στο κτίριο της Π.Ε.Δ.

Ο Πανηλειακός συγκάλεσε χθες, μέσω ανακοίνωσης, νέα έκτακτη Γ.Σ. για αύριο Τετάρτη στις 7μ.μ. στο κτίριο της Π.Ε.Δ., προκειμένου να γίνουν γνωστές οι όποιες κινήσεις έχουν γίνει τις τελευταίες δύο εβδομάδες μετά την προηγούμενη έκτακτη Γ.Σ. (είχε διεξαχθεί στις 18 Ιουνίου) και να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Χρήστος Χήτος, που υπογράφει την ανακοίνωση, χαρακτηρίζει την παρουσία όλων απαραίτητη. Διαφορετικά, το μέλλον του συλλόγου θα παραμείνει αβέβαιο. Η ανακοίνωση-πρόσκληση του «ερυθρόλευκου» προέδρου έχει ως εξής: «Σας προσκαλούμε σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 4/7 και ώρα 19:00 στο κτήριο της ΠΕΔ στον Πύργο, έναντι εφορίας, με μοναδικό θέμα το μέλλον της ομάδας μας. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη».

Ο Πανηλειακός λοιπόν βρίσκεται σε δύσκολη θέση και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την ιστορική ομάδα, θα πρέπει να δώσουν το «παρών» στη Γ.Σ. και να έχουν ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα του συλλόγου, στο βαθμό που μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Ήδη, έχουμε μπει στον Ιούλιο και οι όποιες εξελίξεις επιβάλλεται να δρομολογηθούν άμεσα, αρχής γενομένης από την αυριανή Γενική Συνέλευση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος