FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός- Θύελλα Πύργου 3-0

Ημερομηνία: 07-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Έκανε το καθήκον του!

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες ο Πανηλειακός ξεπέρασε άνετα στο στάδιο Πύργου το εμπόδιο της Θύελλας, της οποίας κι επιβλήθηκε με 3-0, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης.

Ωστόσο, ο Σπύρος Αντωνόπουλος είδε τρεις παίκτες του να παθαίνουν τράβηγμα (!). Συγκεκριμένα ο Σάκης Τσουκαλάς υπέστη τράβηγμα και τελικά στο βασικό σχήμα ξεκίνησε ο Παναγιωτόπουλος, ενώ μέχρι το 25’ την ίδια «τύχη» είχαν οι Νιφορόπουλος και Βλαχόπουλος, οι οποίοι και αντικαταστάθηκαν.

Από εκεί και πέρα ο αγώνας δεν αντέχει περαιτέρω κριτικής, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν όσο χρειάστηκε απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, που εκ των πραγμάτων ήταν καταδικασμένος να ηττηθεί σ’ αυτό το ματς.

Η εικόνα του αγώνα

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν εξ αρχής αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς κι αυτό φάνηκε, αφού μόλις στο 2’ ο Χατζηστάμου από κοντά άνοιξε το σκορ (1-0). Στη συνέχεια η ομάδα του Σπ. Αντωνόπουλου διατήρησαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα αλλά οι αναγκαστικές αλλαγές των Νιφορόπουλου, Βλαχόπουλου χάλασαν ως ένα σημείο την συνοχή.

Ωστόσο, στην επανάληψη οι Πυργιώτες μπήκαν εξίσου δυνατά και στο 50’ χάθηκε διπλή ευκαιρία αρχικά με τον Χατζηστάμου τον οποίο πρόλαβε η άμυνα κι έδιωξε σε κόρνερ και μετά την εκτέλεση αυτού σε κεφαλιά του Καλαντζή έδιωξε ο Πλατής. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Παναγόπουλος από κοντά έκανε το 2-0 και στο 60’ ο Πλαστουργός με μονοκόμματο σουτ έγραψε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Χατζηστάμου, Γκουβέρος, Καλατζής, Νιφορόπουλος (18’ λτ Ντάβαρης), Παναγιωτόπουλος, Πλαστουργός, Στούπης (70’ Παπαπέτρου), Μπεγλεκτσής, Βλαχόπουλος (25’ λτ Παναγόπουλος), Σωτηρόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ: Πλατής, Κουρής, Καρανάσης, Δημητρουλόπουλος, Σαϊνης, Τζουβάνι, Κατελούζος (60’ Τριγάζης), Νεοφώτιστος (65’ Παργινός), Θεοδωρόπουλος, Μπουτσικάκης (48’ Κότσι), Γιούρτας.

Της Μαρίας Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος