FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη επί του Παναιγιαλείου

Ημερομηνία: 21-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36605″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Πανηλειακός ήταν πολύ καλός  χθες βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου και επικράτησε 2-1 του Παναιγιάλειου σε φιλικό παιχνίδι, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Απέναντι σε μια ομάδα Β’ Εθνικής, με πολύ καλές μεταγραφές και με σαφώς μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας (έδωσε το πέμπτο φετινό της φιλικό στον Πύργο), οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν εξαιρετικά και πήραν μια σπουδαία νίκη, που τους δίνει ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Ο Παναιγιάλειος, έχοντας το μεγαλύτερο μέρος της κατοχής της μπάλας στο α΄ ημίχρονο, απείλησε πρώτος στο 15΄ όταν ο Γκούφα βγήκε απέναντι από τον Καλλιακμάνη, με τον Πατρινό πορτιέρο των γηπεδούχων να τον νικά στο τετ-α-τετ. Στο 20΄ ο Πανηλειακός άνοιξε το σκορ όταν ο Νιφορόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σωτηρόπουλος έστειλε τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα, για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 44΄ με τον Γεωργακόπουλο να εκμεταλλεύεται μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και να ισοφαρίζει με διαγώνιο σουτ.

Στην επανάληψη και παρά τις αλλαγές, οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν στους ίδιους υψηλούς ρυθμούς και αφού απείλησαν με ένα καλό σουτ του Κρεββατά που έφυγε λίγο άουτ στο 52’, πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 55’ με  πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Μπουρλάκη. Εν συνεχεία ο ρυθμός έπεσε, με την τελευταία καλή στιγμή του αγώνα να ανήκει στο Στούπη, ο οποίος μετά από δικό του κλέψιμο στο 60’ έκανε το δυνατό σουτ και ανάγκασε τον Αθανασίου να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Πανηλειακός: Καλλιακμάνης (46’ Θεοδωρακόπουλος), Νιφορόπουλος (85’ Σκοζάι), Λεβέντης (69’ Γκουβέρος), Κολόκας (75’ Μπουρνέλης), Σούλης, Γκοτσούλιας (80’ Μπατζάκας), Πλαστούργος (35’ Ντάνκουα), Σέχου (75’ Καλαντζής), Κρεββατάς (56’ Στούπης), Μπουρλάκης (67’ Βουργουντζής), Σωτηρόπουλος (61’ Χατζηστάμου).

Επιστροφή Σκοζάι

Τα ερυθρόλευκα φόρεσε ξανά ο Φώτης Σκοζάι, ο οποίος δεν συνέχισε στον Αστέρα Αμαλιάδας, με τον οποίο είχε συμφωνήσει πριν λίγες μέρες. Ο ταχύτατος εξτρέμ δεν αγωνίστηκε πολύ στο χθεσινό ματς, ωστόσο θα αποτελέσει άλλη μια καλή λύση μεσοεπιθετικά για τον τεχνικό Νίκο Κουρμπανά.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot