FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός Α.Σ. Καράτε: Εντυπωσιακή εμφάνιση και οχτώ μετάλλια

Ημερομηνία: 21-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανηλειακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε στο Πανελλήνιο SHITO RYU ΚARATE και στο Διασυλλογικό Κύπελλο SHITO RYU KARATE που διεξήχθη το Σάββατο και Κυριακή 12-13 Μαΐου 2018 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων στην Αθήνα, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ). Στο Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 43 σύλλογοι περισσότεροι από 750 αθλητές από όλη την Ελλάδα στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων , Εφήβων –Νεανίδων , Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών , Ανδρών-Γυναικών . Ο Πανηλειακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε που δραστηριοποιείται στην Αμαλιάδα (Αντωνίου Πετραλιά 3 τηλ:2622022030-24251 με προπονητή τον «Ανδρέα Κακοταρίτη» πτυχιούχο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και κάτοχος :Μαύρης ζώνης 5DAN SHITO RYU, 5DAN στο OKINAOYA ,4 DAN στην ΕΛ.Ο.Κ.) συμμετείχε με 6 Αθλητές , με άρτια φυσική –σωματική προετοιμασία από τον προπονητή τους «Ανδρέα Κακοταρίτη» και από τους εκπαιδευτές τους τον Γεώργιο Κακοταρίτη και Κυριακόπουλο Παναγιώτη . Οι αθλητές του Πανηλειακού ξεχώρισαν κυρίως για το ήθος τους, για τον χαρακτήρα τους, για την ομαδικότητα τους, για το θάρρος τους, για την τεχνική τους κατάρτιση και για την μαχητικότητα τους που επιδεικνύουν σε κάθε τους αγώνα και έτσι τα όνειρα τους τα κάνουν πραγματικότητα. Οι αθλητές του συλλόγου που αγωνιστήκαν έκαναν υπερήφανους τόσο τους γονείς και τους λοιπούς αθλητές του συλλόγου, τους εκπαιδευτές τους όσο και τον δάσκαλό τους Ανδρέα Κακοταρίτη. Η πολυετής προσφορά του στο καράτε δικαιώθηκε για μια ακόμα φορά. Οι αθλητές του συλλόγου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα shito ryu καράτε κατέκτησαν συνολικά 5 μετάλλια, 2 χρυσά,2 αργυρά και 1 χάλκινο.

Αναλυτικά τα μετάλλια

Χρυσά μετάλλια

Νιπεργιάλης Ηλίας Kumite ΠΑΙΔΩΝ 2006 -45Kgr

Παναγούλης Διονύσης Kumite ΠΑΙΔΩΝ 2006 -40Kgr

Αργυρά μετάλλια

Παρασκευοπουλος νικολαος Kumite ΠΑΙΔΩΝ 2006 -40Kgr

Τσουλος Νικόλαος Kumite ΕΦΗΒΩΝ 14-15 ΕΤΩΝ -57Kgr

Χάλκινο μετάλλιο

Αλεξόπουλος Δημήτριος Kumite ΕΦΗΒΩΝ 14-15 ΕΤΩΝ -52Kgr

Οι αθλητές του συλλόγου ακόμα κατέκτησαν στο Ομαδικό διασυλλογικό κύπελλο shito ryu ένα αργυρό μετάλλιο: αργυρό μετάλλιο Τιμ Kumite Παίδων 2006-2005 (13-14 ετών) Νιπεργιάλης Ηλίας – Παναγούλης Διονύσης – Καραλής Θεοδόσης.

Ο σύλλογος ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών που συνόδευαν τα παιδιά τους και τον εκπαιδευτή Νικόλαο Λάβδα που βοήθησε τους αθλητές στους αγώνες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος