FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ακάθεκτος προς την άνοδο!

Ημερομηνία: 08-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός νίκησε 2-0 τον Ξενοφώντα και βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τους τελικούς

Ο Πανηλειακός χωρίς τον τραυματία Παπαπέτρου και τον τιμωρημένο Χατζηστάμου (ο Μπεγλεκτσής που προερχόταν από τραυματισμό έπαιξε ως αλλαγή) νίκησε 2-0 τον επίσης ελλιπή Ξενοφώντα (τέσσερις απουσίες) και θέλει πλέον ένα βαθμό την Τετάρτη στην Κρέστενα για να περάσει στους τελικούς των πλέι-οφ και να διεκδικήσει εκεί την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Το α΄ ημίχρονο διέρρευσε με υπεροχή του Πανηλειακού στα 3/4 του 45λεπτου, η οποία αξιοποιήθηκε με δύο γκολ, ενώ χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες. Όμως και ο Ξενοφών στάθηκε καλά και είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μιλοσέφσκι. Στο 13΄ μεγάλη ευκαιρία του Σωτηρόπουλου που σούταρε από αριστερά λίγο άουτ. Στο 23΄ εκδηλώθηκε από αριστερά επιθετική ενέργεια του Πανηλειακού, ο Νιφορόπουλος βρήκε το Βλαχόπουλο και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0. Ο σκόρερ αφιέρωσε το γκολ στον συμπαίκτη του Μιχάλη Παπαπέτρου, που ως γνωστόν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα επιστρέψει στα γήπεδα σε 5 περίπου μήνες.

Στο 24΄ ένα δυνατό σουτ του Μπάρκα στο «Γ» της εστίας του Πανηλειακού, απέκρουσε σε κόρνερ ο Καπετανάκης. Στο 43΄ εξαιρετικό φάουλ του Μιλοσέφσκι από δεξιά λίγο έξω από την περιοχή, πέρασε ελάχιστα άουτ. Και στο επόμενο λεπτό ο Πλαστουργός με φαντεζί ενέργεια από αριστερά πλάγια σούταρε, η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα (2-0). Στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους, νέα καλή ενέργεια του Πλαστουργού αλλά έχασε την ισορροπία του και μαζί το σίγουρο γκολ.

 

Χωρίς γκολ το β΄ μέρος

Στο β΄ ημίχρονο άνοιξε πολύ το παιχνίδι, ο Πανηλειακός είχε πολύ καλή κυκλοφορία κι έγινε περισσότερο επιθετικός, αλλά οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν καλά στα μετόπισθεν. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για τον Πανηλειακό, η κυριότερη από τις οποίες ήταν στο 78΄ όταν «κεραυνός» του Νιφορόπουλου από 40 μέτρα έβγαλε σε κόρνερ ο Κουτρουμπής.

Από τον  Πανηλειακό ξεχώρισαν οι Στούπης, Μπουρνέλης, Νιφορόπουλος, Βλαχόπουλος και Παναγόπουλος. Αυτή τη φορά ο Ξενοφών στάθηκε αρκετά καλά στο γήπεδο, πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες τρεις συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων και είχε για καλύτερους παίκτες τους Μυλωνά, Αναμουρλίδη, Δημάκη και Αλεξόπουλο.

Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Παναγόπουλος, κυρίως στον πειθαρχικό τομέα.

 

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Στούπης, Μπουρνέλης, Παναγιωτόπουλος, Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς, Σκοζάι, Πλαστουργός, Παναγόπουλος (78΄ Μπεγλεκτσής), Βλαχόπουλος (70΄ Χατζηαράπης), Σωτηρόπουλος (88΄ Γκουβέρος).

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Πλατανίτης (10΄ λ.τρ. Π. Κουτσογιαννάκης), Αναμουρλίδης, Δημάκης, Δαβουρλής (87΄ Ματζαράπης), Κωνσταντόπουλος, Αλεξόπουλος (72΄ Ζαπάντης), Μπάρκας, Μιλοσέφσκι, Μπακατσέλος.

Παύλος Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot