FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός/Γυναίκες: Εύκολη νίκη επί του Ίκαρου, με Γλυφάδα για το Κύπελλο

Ημερομηνία: 10-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (έχει και 6 ισοπαλίες), με 3-0 επί του Ίκαρου Πετρωτού, το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο Πύργου και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν καλύτερες και έφτασαν εύκολα στην επικράτηση. Στο 38΄ η Γιαννακοπούλου έκανε το 1-0 μετά από ασίστ της Καπαρέλη. Στο 52’ και πάλι από πάσα της Καπαρέλη, η Κουκουβού πλάσαρε σωστά για το 2-0. Στο 63΄ ο Πανηλειακός είχε χαμένο πέναλτι με τη Βάσω Μιχαλοπούλου, το οποίο κέρδισε η Καπαρέλη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 86΄ η Μαρία Νικολοπούλου, που μόλις  πέντε λεπτά πριν είχε περάσει στο παιχνίδι.

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος  θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου, με τις ερυθρόλευκες να παίζουν στο Άργος με το Φείδωνα που διεκδικεί την άνοδο.

Εξάλλου, πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και ο Πανηλειακός κληρώθηκε με τη Γλυφάδα, εντός έδρας, στις 14 Μαΐου. Η αθηναϊκή ομάδα παίζει στην Α΄ Εθνική και βρίσκεται στην 6η θέση με 12 βαθμούς, σε σύνολο 9 ομάδων. Αν η ομάδα των Μπακάλη-Γκότση προκριθεί θα παίξει στους «8» με το νικητή Φείδωνας Άργους-Άρης Κορίνθου, εκτός έδρας.

 Πανηλειακός: Παναγοπούλου, Διονυσοπούλου, Καρτάλου (81΄ Μ.Νικολοπούλου), Δημοπούλου, Μιχαλοπούλου, Γ. Νικολοπούλου, Βοΐλα (90΄ Φεφλέ), Μπιρίτη, Γιαννακοπούλου (73΄ Παπαστασινού), Καπαρέλη, Κουκουβού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος