FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός/Γυναίκες: Ήττα από Μεσολόγγι,αλλά παραμονή στη Β΄ Εθνική

Ημερομηνία: 03-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού ηττήθηκε 2-0 από τη δυνατή ομάδα του Μεσολογγίου (είναι 2η στη βαθμολογία και αήττητη με 6 νίκες και 4 ισοπαλίες), χθες στο δημοτικό στάδιο Πύργου για τη 12η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα για τις ερυθρόλευκες (έχουν 1 νίκη και 6 ισοπαλίες) αλλά εξασφάλισαν την παραμονή στην κατηγορία, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, καθώς ο Άρης Τρίπολης ηττήθηκε (5-0) από το Φείδωνα Άργους και υποβιβάστηκε και μαθηματικά

Στον χθεσινό ματς, στο 25΄ οι φιλοξενούμενες είχαν δοκάρι σε σέντρα-σουτ και στο 30΄ η Κουκουβού πλάσαρε άουτ από πλάγια θέση. Στο 62΄ η Βοΐλα  είχε ωραίο σουτ στη συμβολή των δοκών και στο 78΄ από μια ανύποπτη φάση έγινε το 0-1. Τα κορίτσια των Μπακάλη-Γκότση έδιωξαν τη μπάλα από την άμυνά τους, αυτή βρήκε στον διαιτητή και στρώθηκε σε αντίπαλη παίκτρια μέσα στην περιοχή, η οποία σκόραρε! Το 0-2 έγινε στο 87΄ μετά από αντεπίθεση.

Επόμενος αντίπαλος για τον Πανηλειακό, ο Ίκαρος Πετρωτού, ξανά εντός έδρας την προσεχή Κυριακή.

Πανηλειακός: Παναγοπούλου, Διονυσοπούλου, Μ.Μιχαλοπούλου, Β. Μιχαλοπούλου, Δημοπούλου, Γ. Νικολοπούλου (78΄ Παπαστασινού), Μπιρίτη, Καρτάλου (46΄ Στράντζαλη), Κουκουβού, Καπαρέλη (85΄ Γιαννακοπούλου), Βοΐλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος