FOLLOW US: facebook twitter

Πανηγυρική επανεκλογή του Δ. Δημητρουλόπουλου: Καθολική συμμετοχή στις χθεσινές εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας-Το νέο Δ.Σ

Ημερομηνία: 27-11-2017 | Συντάκτης:

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας επανεξελέγη πανηγυρικά στις χθεσινές εκλογές του Συλλόγου, ο μέχρι τώρα πρόεδρος Δημήτρης Δημητρουλόπουλος που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία.

Οι δικηγόροι κατέβηκαν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ, με ενωτικό ψηφοδέλτιο και η εκλογική διαδικασία όπως τόνισε και ο πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής Λεόντιος Χαραλαμπίδης, κύλησε ομαλά με μαζική προσέλευση των μελών του. Οι εγγεγραμμένοι στο Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας ήταν 136  και ψήφισαν 120. Ο Δημήτρης Δημητρουλόπουλος έλαβε ως πρόεδρος 109 ψήφους.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Δημητρουλόπουλος σε δηλώσεις του κατά την διάκρεια της εκλογικής διαδικασίας επισήμανε ότι «οι χθεσινές εκλογές ήταν μια μέρα χαράς για τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας, με συμμετοχή καθολική που αποτελεί παράδοση για τον κλάδο. Οποιαδήποτε και να είναι η σύνθεση του νέου Δ.Σ είμαι βέβαιος ότι αυτό θα κατορθώσει να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν σε σχέση με την άσκηση των δικηγορικών καθηκόντων και θα προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα του κλάδου μας και να αναζητήσει λύσεις. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί με μεγαλύτερο ακόμα δυναμισμό.»

Το νέο Δ.Σ

Πρόεδρος Δημήτρης Δημητρουλόπουλος- τακτικά μέλη: Μαρίνα Μπεβούδα, Σπύρος Λιατσής, Ιωάννα – Μαρία Σταθοπούλου, Ακριβή Κατσιαδράμμη, Νίκος Λαϊνόπουλος, Θανάσης Δάρρας, Βασίλης Γιαννόπουλος και Κώστας Γιαννάτος.

Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι Γιάννης Γεωργουλόπουλος, Παναγιώτης Μπράμος και Αγησίλαος Μαραγκουδάκης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα αναλάβει τα καθήκοντά του την 1-1-2018 και η θητεία του θα είναι 4ετής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος