FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift: Έκτος ο Τσέλος

Ημερομηνία: 04-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την έκτη θέση πήρε ο Νίκος Τσέλος στο 2ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου  στον  Καρτόδρομο Αφιδνών. Ο Τσέλος με το Mazda Rx8 είχε σταθερή απόδοση και καλή παρουσία στα μονά βαθμολογημένα, όπου προέκυψαν τα ζευγάρια για την 16άδα και  τα διπλά περάσματα.

Εκεί, σε μια δυνατή μάχη κέρδισε τον Λυμπέρη και προκρίθηκε στην 8άδα, όπου και πάλι αγωνίστηκε με τον Λεοντή (ήταν το ζευγάρι του τελικού στον προηγούμενο αγώνα). Εντυπωσιακοί οδηγοί και οι δύο, με περάσματα που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και όπως ανακοίνωσαν οι κριτές με μικρό πλεονέκτημα εναλλάξ, ισοβάθμησαν και θα έπρεπε να αγωνιστούν ξανά, σε «sudden death».

Στο δεύτερο πέρασμα του «sudden death», ο Τσέλος ήταν μπροστά με τον Λεοντή να ακολουθεί. Στην είσοδο της 1ης στροφής ο Τσέλος έκανε ένα μικρό «διόρθωμα-ίσιωμα», με τον Λεοντή, θέλοντας να αποφύγει την «επαφή», να κάνει τετακέ και να βγαίνει εκτός πίστας, ενώ ο Τσέλος συνέχισε κανονικά.
Οι κριτές έπειτα από «σκέψη»,  αποφάσισαν να μηδενίσουν και τους δύο σε αυτό το πέρασμα και να περάσει στην επόμενη φάση ο Λεοντής με το προβάδισμα που είχε από το 1ο πέρασμα του «sudden death»!

Επόμενος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift, στις 21 Μαΐου στην Κοζάνη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος