FOLLOW US: facebook twitter

Παναρκαδικός-Πανηλειακός 2-0: Λαβωμένος και άτυχος

Ημερομηνία: 19-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52777″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ο Πανηλειακός χωρίς Κρεββατά, Μπουρλάκη ηττήθηκε στην Τρίπολη

Ο Πανηλειακός, λαβωμένος από τις απουσίες των τραυματιών Κρεββατά, Μπουρλάκη και όντας άτυχος ηττήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Τρίπολη με 2-0 από τον Παναρκαδικό. Με αυτή την ήττα οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν στην τρίτη θέση αλλά σε ισοβαθμία πλέον με την Καλαμάτα και την ομάδα της Τρίπολης, ενώ η πρώτη θέση πέταξε οριστικά!

Η ομάδα του Γιώργου Κούτση μπήκε δυνατά και μόλις στο 3΄ το  σουτ του Χατζηστάμου μέσα από την περιοχή κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Χότζιτς. Δύο λεπτά μετά το σουτ του Σωτηρόπουλου μπλόκαρε ο Χότζιτς

Ο Παναρκαδικός ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Στο 8΄ έπειτα από κάθετη μπαλιά του Νάτση, ο προωθημένος Ευαγγέλου βγήκε τετ-α-τετ με τον Καπετανάκη και έκανε το  1-0. Από κει και πέρα, ο Πανηλειακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ και άξιο λόγου είναι μόνο ένα σουτ του Λεβέντη, έξω από τη μεγάλη περιοχή, στο 34΄, που κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Στο 42΄ έγινε ανατροπή του Χατζηστάμου ελάχιστα εκατοστά έξω από την περιοχή. Το φάουλ εκτέλεσε στο τείχος ο Σωτηρόπουλος.

2-0 στο 65΄ και τέλος

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49΄ ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά γλίστρησε και το πλασέ του δεν βρήκε στόχο. Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο πίεσης του Πανηλειακού που δεν τελεσφόρησε όμως. Ώσπου στο 65΄ ο Παναρκαδικός έφτασε στο 2-0 με κοντινό πλασέ του νεοεισελθόντα Ομπόσου, ύστερα από  κεφαλιά-πάσα του Νάνου. Στο 67΄ ένα απευθείας φάουλ του Νιφορόπουλου απέκρουσε σε  κόρνερ ο Χότζιτς  και στο 79΄ ένα μακρινό σουτ επίσης του Νιφορόπουλου δεν βρήκε στόχο. Στο 88΄ το απευθείας φάουλ του Σωτηρόπουλου κατέληξε  στο οριζόντιο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό γυριστό σουτ του Θανάση Ασημακόπουλου απέκρουσε ο Χότζιτς. Ο Παναρκαδικός τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Μπαξεβάνου  στο 87΄.

Από τους Πυργιώτες ξεχώρισαν ο Καπετανάκης,  που δεν ευθύνεται για τα γκολ και είχε καλές αποκρούσεις και οι Νιφορόπουλος, Νικολόπουλος, Λεβέντης (κορυφαίος) και Δαβουρλής.

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Άσσεν, Μπούτας, Νάνος, Μπαξεβάνος, Νάτσης (85΄ Στρέμπας), Κυριακόπουλος, Ν. Λυμπερόπουλος (63΄ Ομπόσου), Γιουκούδης (77΄ Λουγκότζια), Καδάς (46΄ Δ. Λυμπερόπουλος), Ευαγγέλου.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Σέχου, Χατζηστάμου, Δαβουρλής (70΄ Κ. Ασημακόπουλος), Βουργουντζής (57΄ Θ. Ασημακόπουλος), Σωτηρόπουλος.

Βραβεύσεις σε παλιές δόξες

Ο Πανηλειακός και συγκεκριμένα οι Χρήστος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Μώρος βράβευσαν, δίνοντας τους από μια επετειακή φανέλα, τους παλαίμαχους Αρκάδες ποδοσφαιριστές Γιάννη Ηλιόπουλο, Παναγιώτη Κουμπούνη και Θανάση Καλοπίση, οι οποίοι στα μέσα της δεκαετίας του ’80 φόρεσαν με επιτυχία την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι λιγοστοί φίλαθλοι Παναρκαδικού και Αστέρα που βρέθηκαν στο γήπεδο,  χειροκρότησαν τις τρεις μεγάλες δόξες που αγωνιστήκαν στις δύο ιστορικές ομάδες της Πελοποννήσου. Εξάλλου, η ερυθρόλευκη διοίκηση θέλησε να τιμήσει και τον Δημήτρη Αλέμη για την προσφορά του στην ομάδα, ωστόσο ο «Αλεμάο» δεν βρέθηκε στο γήπεδο του Παναρκαδικού καθώς είναι στο εξωτερικό.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot