FOLLOW US: facebook twitter

Παναγιώτης Μιχόπουλος: «Φέτος είναι η χρονιά μας»

Ημερομηνία: 19-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 24χρονος βολεϊμπολίστας του Κοροίβου μιλά για το ρεκόρ στην κανονική περίοδο και το στόχο της επιστροφής στην Α2

Ο Κόροιβος έκανε το 10 στα 10 χωρίς να χάσει σετ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος (30-0) και πέτυχε ένα μεγάλο ρεκόρ που όμοιό του δεν έχει καταγραφεί στην ιστορία του συλλόγου. Ίσως μάλιστα να αποτελεί ρεκόρ σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Πλέον, η «αρμάδα» του Ανδρέα Γκρουμούσα έχει μπροστά της τη Β΄ Φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον Αίολο Άστρους και εν συνεχεία τα πλέι-οφ Πελοποννήσου και το Ειδικό Τουρνουά Ανόδου και ουσιαστικά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα…

Ο Παναγιώτης Μιχόπουλος, ο παίκτης-ηγέτης του Κοροίβου, που φοράει 12 χρόνια τώρα τη φανέλα της ομάδας, μίλησε στην «Πρωινή» για το ρεκόρ της κανονικής περιόδου αλλά και το στόχο της επιστροφής στην Α2, δηλώνοντας αισιόδοξος για την έκβαση της φετινής προσπάθειας.

-Παναγιώτη, πώς κρίνεις την πορεία του Κοροίβου στην κανονική περίοδο; Περιμένατε ότι θα κάνατε το απόλυτο χωρίς να χάσετε σετ;

«Η πορεία είναι αυτή που θέλαμε να είναι, να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Το απόλυτο το επιδιώκαμε μεν, αλλά δεν περιμέναμε πως δεν θα χάναμε σετ. Δεν παίζουμε μόνοι μας, υπάρχει κι ο αντίπαλος. Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι, αποδώσαμε καλό βόλεϊ και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, που σίγουρα είναι ιδιαίτερα τιμητικό για όλους στην ομάδα».

-Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που έκαναν τη διαφορά έναντι των άλλων ομάδων;

«Καταρχάς, όλα τα παιδιά παίζουμε πολλά χρόνια μαζί. Έχουμε δηλαδή χημεία ως  ομάδα. Επιπλέον, μας έχουν βοηθήσει οι «μικροί» κι έχουμε φτιάξει όλοι μαζί ένα καλό σύνολο. Η βοήθεια των «μικρών» είναι πολύ μεγάλη, καθώς οι έμπειροι παίκτες είμαστε λίγοι. Οι προπονητές μας προσπάθησαν σκληρά να δέσουμε ως ομάδα και το αποτέλεσμα φαίνεται στο γήπεδο».

-Πλέον έχετε μπροστά σας τη Β΄ Φάση, το Final-4 Πελοποννήσου και το Ειδικό Τουρνουά Ανόδου. Ουσιαστικά, τρεις φάσεις πλέι-οφ ανόδου. Σας αγχώνει το γεγονός ότι έχετε να δώσετε εννιά συνολικά «χωρίς επιστροφή» παιχνίδια, για να φτάσετε στην Α2;

«Εμένα προσωπικά δεν με αγχώνει αλλά οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας δεν έχουν παίξει σε αγώνες-τελικούς. Σίγουρα θα είμαστε πιο πιεσμένοι σε σχέση με τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, αλλά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα από το τεχνικό τιμ για να πάμε να τα κερδίσουμε».

-Θεωρείς πως ο Κόροιβος έχει τα εχέγγυα φέτος να επιστρέψει στην Α2 Εθνική Κατηγορία;

«Ελπίζω και πιστεύω πως φέτος είναι η χρονιά μας. Έχουμε δουλέψει πολύ και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, είμαστε δεμένη ομάδα και βγάζουμε πολύ καλά στοιχεία στο γήπεδο. Θέλουμε όμως περισσότερη στήριξη από τον φίλαθλο κόσμο και πολύ περισσότερο του χρόνου, αν όλα πάνε καλά και ανέβουμε στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα διαθέτει δικά της παιδιά και με 2-3 προσθήκες μπορεί-γιατί όχι- να κάνει και το βήμα παραπάνω. Ο Κόροιβος το αξίζει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος