FOLLOW US: facebook twitter

Παιδικό πρωτάθλημα Φάρμα: Βήμα πρόκρισης για Αστέρα, Αίολο

Ημερομηνία: 31-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28407″ img_size=”full”][vc_column_text]Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Παιδικού Πρωταθλήματος ΦΑΡΜΑ έκαναν οι Παίδες του Αστέρα Αμαλιάδας, επικρατώντας με 2-0 στο Βαρθολομιό του Ηλειακού, στον πρώτο ημιτελικό.

Ο Αστέρας είχε την υπεροχή και στο πρώτο μέρος καλές στιγμές με τους  Ζωγάκη, Γιαννόπουλο και Μαρκόπουλο.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Λύσανδρου Τζαβάρα πίεσαν ακόμα περισσότερο και έφτασαν στο γκολ στο 70΄, με σουτ του Μαρκόπουλου μέσα από την περιοχή. Το 0-2 έγινε στο 79΄ με τον Αθανασούλη.
Ηλειακός: Μπαλάσης, Φωτόπουλος, Χριστόπουλος, Καλογερόπουλος, Χ. Πανόπουλος, Μήλεσης, Γρ. Πανόπουλος (66΄Μαστροπαναγιώτου), Κ. Μπαλάσης (41΄Κόλλιας), Π.Α. Γιούλης, Π.Θ. Γιούλης, Χαλούλος.

Αστέρας: Βλάχος, Βασιλακόπουλος, Δ. Γιαννόπουλος, Σκάμπι, Πυλαρινός, Μαρκόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Κ. Γιαννόπουλος, Κυριακόπουλος (75΄Αθανασακόπουλος), Αθανασούλης, Ζωγάκης.

 

Αίολος-Προοδευτική 4-1

Στον άλλο ημιτελικό, ο Αίολος επιβλήθηκε με 4-1 της Προοδευτικής Μανολάδας. Για τον Αίολο δύο γκολ πέτυχε ο Μιχαλόπουλος κι από ένα οι Κρόβα, Κακόγιαννος, ενώ το γκολ της Προοδευτικής προήλθε από αυτογκόλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχασαν από ένα πέναλτι! Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot