FOLLOW US: facebook twitter

Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών «ΟΛΥΜΠΙΑ»: Το πρόγραμμα της κυριακάτικης εκδήλωσης

Ημερομηνία: 16-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

parko-olympionikon-afisa

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η εκδήλωση που διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με την επωνυμία «Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών ΟΛΥΜΠΙΑ».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και αποσκοπεί στην ενημέρωση των εκπροσώπων των φορέων της Ηλείας για την εξέλιξη της πρωτοβουλίας αλλά και για τις διαδικασίες σχεδιασμού και χωροθέτησης του πάρκου. Στο βασικό της μέρος, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσίαση της προκαταρτικής πρότασης από την αρχιτέκτονα της Πάτρας κα Χρύσα Διονυσοπούλου, το γραφείο της οποίας έχει αναλάβει αφιλοκερδώς τον αρχικό σχεδιασμό. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας κ. Νίκος Καρυώτης θα αναφερθεί στην ιδέα, στην πορεία υλοποίησής της και στις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από το θέμα, ενώ ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Κωνσταντίνου θα παρουσιάσει το πλάνο δράσης της εταιρίας μέσα στο προσεχές διάστημα. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει το μέλος του Δ.Σ. κα Βασιλική Τζαχρίστα, αρχαιολόγος, η οποία θα κάνει και τοποθέτηση όπου θα αναφερθεί στην πολιτιστική και ιστορική διάσταση του εγχειρήματος. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό με σχέδια,ψηφιακές αποτυπώσειςκαι βίντεο για το Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών.

Στην εκδήλωση, που γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας / Π.Ε. Ηλείας και του Επιμελητηρίου Ηλείας,  έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν οι αρχές του νομού αλλά και προσωπικότητες εκτός Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος