FOLLOW US: facebook twitter

Παίρνει Σκουλίδα ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 02-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37891″ img_size=”full”][vc_column_text]Τη φανέλα του Κοροίβου θα φορέσει, όπως όλα δείχνουν, ο Διονύσης Σκουλίδης, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ στην ομάδα της Αμαλιάδας. Άλλωστε και ο Ντίνος Καλαμπάκος στις προχτεσινές του δηλώσεις στα τοπικά Μ.Μ.Ε. εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σκουλίδας θα ενσωματωθεί στον Κόροιβο μετά το πέρας του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της Ένωσης, που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Καρπενήσι. Στην ΑΕΚ έκριναν απαραίτητο τον δανεισμό του, ώστε ο 20χρονος φόργουορντ να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Κόροιβος ήθελε διακαώς να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Ο Σκουλίδας αποκτήθηκε πέρυσι από την ΑΕΚ και στην παρθενική σεζόν του στη Stoiximan.gr Basket League είχε μέσο όρο 0,8 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ σε 10 ματς, ενώ είχε μικρή παρουσία και σε 2 παιχνίδια των πλέι οφ. Στο Basketball Champions League είχε  1,4 πόντους ανά ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν συμπαίκτης του Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς στην Εθνική Νέων Ανδρών και στέφθηκαν μαζί πρωταθλητές Ευρώπης στις 23 Ιουλίου στην Κρήτη.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot