FOLLOW US: facebook twitter

Πέτρος Σταθόπουλος: «Να με αποκαταστήσουν ηθικά»

Ημερομηνία: 27-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40328″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Πέτρος Σταθόπουλος με δήλωσή του ζητά από την ΕΠΣ Ηλείας να τον αποκαταστήσει ηθικά για την ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Διαφορετικά θα χρησιμοποιήσει ένδικα μέσα για να αποκατασταθεί η ηθική βλάβη που του προξένησαν όλοι εκείνοι που πήραν την απόφαση, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του Πέτρου Σταθόπουλου

«Ένιωσα τρομερή έκπληξη όταν πληροφορήθηκα, πως η ΕΠΣΗ μου ανακοίνωσε ποινή απαγόρευσης ν’ ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, επειδή ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος των εκλογών του περασμένου Φλεβάρη, κατέθεσα ΑΓΩΓΗ κατά του κύρους των εκλογών.

Με τιμωρούν επειδή έπραξα νόμιμα, σύμφωνα με τον αστικό κώδικα «Περί σωματείων» χωρίς να παραβιάσω κάποιον κανονισμό της σχετικής νομοθεσίας. Μόνον εκεί προβλέπεται ότι μπορώ να προσφύγω κι αυτό έπραξα. Στην περίπτωση μου καμιά σχέση δεν έχουν οι Κανονισμοί της ΕΠΟ και το καταστατικό της ΕΠΣΗ.

Καμιά σχέση δεν έχει το γεγονός ότι ήμουνα τότε μέλος του σωματείου «ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ»,  το οποίο ούτε γνώριζε ούτε ήμουν υποχρεωμένος να το ενημερώσω!

Η ΕΠΣΗ είναι αναρμόδια να προβεί σ’ έλεγχο και τιμωρία μου και έκανε κατάχρηση εξουσίας.  Έχουν υποχρέωση να με αποκαταστήσουν, άλλως θα καταθέσω νόμιμα ένδικα μέσα, προκειμένου ν’ αποκατασταθεί η ηθική βλάβη που μου προξένησαν όλοι εκείνοι που πήραν την απόφαση».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot