FOLLOW US: facebook twitter

Πέρασε άνετα από τα Καβάσιλα

Ημερομηνία: 20-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos

Ατρόμητος Καβασίλων-Πανηλειακός  1-4

Ο Πανηλειακός «καθάρισε» σε τρία λεπτά τον Ατρόμητο

Ο Πανηλειακός με δύο γκολ σε τρία λεπτά στο τέλος του α΄ ημιχρόνου, «καθάρισε»  τον υπολογίσιμο Ατρόμητο στα Καβάσιλα το απόγευμα του Σαββάτου και στο β΄ μέρος απλά σφράγισε τη νίκη του με άλλα δύο τέρματα. Αυτή ήταν η 21η νίκη σε 23 αγώνες για την «αρμάδα» του Σπύρου Αντωνόπουλου, που σε όλα τα θεωρητικά δύσκολα παιχνίδια έχει επικρατήσει και τις περισσότερες φορές με άνεση. Από την άλλη, ο φορμαρισμένος Ατρόμητος άντεξε 42 λεπτά στην πίεση του Πανηλειακού και εν τέλει υπέκυψε στην ανωτερότητα του μεγάλου αντιπάλου του.

Το σκορ άνοιξε στο 43΄ ο Πλαστουργός με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Στούπη στο ύψος της μικρής περιοχής και σχεδόν στη εκπνοή του ημιχρόνου ο Βλαχόπουλος έκανε το 0-2 και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Μπεγλεκτσής με πλασέ έγραψε το 0-3 και στο 58΄ο Ατρόμητος μείωσε με κοντινή κεφαλιά του Τσάμη σε 1-3. Στο 75΄, ο Χατζηστάμου με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Ατρόμητος: Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος, Μαργαρώνης, Κωστόπουλος, Γ. Μενίκου, Τσάμης, Καφούσιας (60΄ Χατζηγιάννης), Ι. Παπαδόπουλος (70΄ Ν. Μενίκου), Λόξας, Μπουρούκης, Αντωνάτος (53΄ Δημητρίου).

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Παπαπέτρου (46΄ Μπεγλεκτσής), Παναγιωτόπουλος, Στούπης, Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς, Σκοζάι (70΄ Γκουβέρος), Πλαστουργός, Χατζηστάμου, Βλαχόπουλος, Σωτηρόπουλος (80΄ Χατζηαράπης).

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος