FOLLOW US: facebook twitter

Πέντε χαμόγελα επιτυχίας στο Σκουροχώρι: Ο Σύλλογος Γυναικών βράβευσε τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ημερομηνία: 07-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38266″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Σύλλογος Γυναικών του χωριού βράβευσε τους νέους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ένα ωραίο απόγευμα γεμάτο αισιοδοξία και ευχές για καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία, διοργάνωσαν την Κυριακή για τα δικά τους παιδιά από το Σκουροχώρι, τους πέντε αποφοίτους και νέους πλέον φοιτητές που πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Σκουροχωρίου.

Η αίθουσα του Συλλόγου ήταν κατάμεστη για μια ακόμα φορά από μέλη και φίλες του Συλλόγου Γυναικών, που ήταν εκεί μαζί με τις οικογένειες των παιδιών για να επιβραβεύσουν την προσπάθειά τους, με ένα αναμνηστικό και ένα τριαντάφυλλο και βεβαίως την θετικής τους ενέργεια και τις ευχές τους.

Γιατί δεν είναι και λίγο από ένα μικρό χωριό σαν το Σκουροχώρι να έχει πέντε επιτυχίες στις Πανελλήνιες 2017. Παρόντες βέβαια στην εκδήλωση που έγινε κατά την διάρκεια του μηνιαίου απογευματινού τους καφέ, ήταν και οι επιτυχόντες, πλην ενός, του Αναστασίου Γρηγορόπουλου που παρέλαβε το βραβείο του η μητέρα του.

Οι μαθητές από το Σκουροχώρι που βραβεύθηκαν είναι:

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

 

Το βραβείο του Αναστάσιου Γρηγορόπουλου που απουσίαζε παρέλαβε η μητέρα του

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ (…λόγω απουσίας του ίδιου το βραβείο παρέλαβε η μητέρα του.)

ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

ΑΝΤΖΟΥΛΗ ΡΟΪΔΟΥΛΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ)

 

ΣΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ)

 

Επίσης, για τους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, ο Σύλλογος Γυναικών Σκουροχωρίου τους συγχαίρει για την προσπάθειά τους και τους τονίζει ότι η ζωή είναι γεμάτη από πολλούς αγώνες και πολλές επιτυχίες, τίποτα δεν τελειώνει εδώ…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot