FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας Πύργου: Οι δύο πρώτες μεταγραφές

Ημερομηνία: 01-08-2024 | Συντάκτης:

Ο Πέλοπας μετά την συμφωνία με προπονητή και δη με τον Κύριλλο Παλαιολόγο, προχώρησε στις δύο πρώτες μεταγραφές του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Πρόκειται για δύο νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες, τον 20χρονο ακραίο αμυντικό Βαγγέλη Πλατή, που επιστρέφει στην ομάδα ύστερα από ένα χρόνο όπου έπαιξε στον Πήγασο και τον 21χρονο μέσο Λέανδρο Κόκκινο, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Αχαϊκή.

Η ανακοίνωση για Πλατή: «Στον Πέλοπα Πύργου θα αγωνίζεται την νέα χρονιά ο Βαγγέλης Πλατής. Ο δυναμικός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Πήγασο Πρασίνου, επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του.

Έτσι μετά την ανακοίνωση του προπονητή ο Πέλοπας ξεκινάει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο Βαγγέλης Πλατης αγωνίζεται σε όλη την δεξιά πλευρά και τα προηγούμενα χρόνια ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας μας.

Το συμβούλιο, το προπονητικό team και οι παίκτες του Πέλοπα Πύργου καλωσορίζουν τον Βαγγέλη στην ομάδα και του εύχονται υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

H ανακοίνωση για Κόκκινο: «Με τα ασπρόμαυρα θα αγωνίζεται την νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο Λέανδρος Κόκκινος. Ο Πέλοπας ενισχύεται στο χώρο του κέντρου, με την άφιξη του δυναμικού και ταλαντούχου χαφ Λέανδρου Κόκκινου. Ο Κόκκινος πέρυσι, έπαιζε στην Αχαϊκή και παλιότερα είχε φορέσει την φανέλα του Πανηλειακου, Αλφειού Επιταλίου, Ξενοφώντα Κρεστένων και Κεραυνό Αγίου Βασιλείου. Το συμβούλιο, ο προπονητής και οι παίκτες του Πέλοπα Πύργου, καλωσορίζουν τον Λέανδρο στην ομάδα και του εύχονται υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Λέανδρε καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πέλοπα».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot