FOLLOW US: facebook twitter

Πάσχα στο χωριό: Κορυφώνεται η κάθοδος ετεροδημοτών

Ημερομηνία: 05-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56954″ img_size=”full”][vc_column_text]

Αυξημένη κίνηση στην εθνικό οδό, τα ΚΤΕΛ και το Λιμάνι Κυλλήνης

Με κάθε μέσο, φθάνουν στην Ηλεία, ετεροδημότες και επισκέπτες για να περάσουν τις μέρες του Πάσχα, στο χωριό τους, με φίλους και συγγενείς. Η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο είναι ιδιαίτερα αυξημένη και μάλιστα έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα αστυνόμευσης από την Τροχαία ενώ και στους κατά τόπους σταθμούς του ΚΤΕΛ στην Ηλεία τα λεωφορεία καταφθάνουν γεμάτα. Μάλιστα, η Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηλείας, όπως τόνισε ο πρόεδρος Χρήστος Δημακόπουλος, έχει προγραμματίσει επιπλέον δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. «Από τα 14 καθημερινά δρομολόγια τη Μεγάλη Πέμπτη θα φθάσουμε τα 23 λόγω για να καλύψουμε την αυξημένη ζήτηση».

Και στο λιμάνι της Κυλλήνης όμως, η κίνηση είναι αυξημένη και αναμένεται να κορυφωθεί τη Μεγάλη Παρασκευή καθώς εκατοντάδες εκδρομείς θα κάνουν Πάσχα στα νησιά του Ιονίου καθώς τα ήθη, τα έθιμα, οι παραδόσεις και η κατανυκτική ατμόσφαιρα τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας τα κάνουν μοναδικό προορισμό.

Αν και ο καιρός, σύμφωνα με την ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις την Κυριακή του Πάσχα, φαίνεται πως θα είναι βελτιωμένος και οι Ηλείοι μαζί με τους ετεροδημότες, θα ψήσουν το οβελία χωρίς προβλήματα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot