FOLLOW US: facebook twitter

Ο Χ. Ζαφειρόπουλος νέος πρόεδρος του ΔΣ Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 09-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Χρήστος Ζαφειρόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Χάρδα. Στη χθεσινή ειδική συνεδρίαση του ΔΣ προεδρεύοντος του πρώτου σε σταυρούς δημοτικού συμβούλου Διονύση Μάλιαρη, εξελέγη ο νέος πρόεδρος.

Η πρόταση του δημάρχου Ναμπίλ Μοράντ ψηφίστηκε πρώτα από την παράταξη κατά πλειοψηφία με ένα λευκό, ένα ψηφοδέλτιο χωρίς σταυρό και από ένα στο όνομα των δημοτικών συμβούλων Οικονομοπούλου και Σταυροπούλου. Στη συνέχεια η πρόταση τέθηκε σε ψηφοφορία όπου ο κ. Ζαφειρόπουλος έλαβε 15 ψήφους, 6 λευκά, 3 άκυρα, 1 αποχή και δύο απόντες.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ – Μοράντ, τόνισε πως «… οι δημοκρατικές διαδικασίες αποδεικνύονται στην πράξη. Ενώ θα μπορούσα να προτείνω φανερή ψηφοφορία, άφησα να γίνει μυστική ψηφοφορία γιατί η παράταξη είναι ζωντανή. Έχει πολλά και άξια στελέχη, αλλά μόνο ένας μπορούσε να πάρει αυτή τη θέση. Εγώ πρότεινα τον Χρήστο Ζαφειρόπουλο, κάποιοι ήθελαν λευκό, κάποιοι άλλοι ήθελαν άλλο πρόσωπο, όλα είναι σεβαστά. Όλοι όμως είναι στελέχη της παράταξης και αυτή η παράταξη συνεχίζει να δουλεύει για τους πολίτες, οι οποίοι με την ψήφο τους μας έστειλαν εδώ. Όχι προσωπικά ο καθένας για την πάρτη του. Οι πολίτες και η δημοκρατία είναι πάνω από όλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος