FOLLOW US: facebook twitter

Ο πρώτος τίτλος της νέας σεζόν

Ημερομηνία: 26-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”21849″ img_size=”full”][vc_column_text]Πανηλειακός και Ξενοφών μάχονται την Κυριακή στο Ενωσιακό για το Κύπελλο «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ-COUNTERPAIN»

Ο ετήσιος τίτλος «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ-COUNTERPAIN» ή το Σούπερ Καπ όπως συνηθίζεται να λέγεται, θα διεξαχθεί αύριο στις 7.30μ.μ. στο Ενωσιακό Γήπεδο της Σπιάντζας, με τον Πανηλειακό και τον Ξενοφώντα να ερίζουν για τον πρώτο τίτλο της νέας σεζόν.

Ο Πανηλειακός πήρε πρωτάθλημα και Κύπελλο την περασμένη σεζόν και εφόσον ο Ξενοφών ήταν ο φιναλίστ του Κυπέλλου, τίθεται αυτός αντίπαλος των Πυργιωτών αύριο στη Σπιάντζα. Οι ερυθρόλευκοι του Πύργου, με τον Φώντα Μοσχογιάννη στον πάγκο μετά την ξαφνική αποχώρηση του Νίκου Κουρμπανά, είναι αναμφισβήτητα το φαβορί της αναμέτρησης αλλά θα παραταχτούν χωρίς τους παίκτες που προέρχονται από τις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Αυτοί είναι οι Κολόκας, Κρεββατάς, Λεβέντης, Νικολόπουλος, Σέχου και Ντάνκουα.

Θα παλέψει ο Ξενοφών

Ο Ξενοφών θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις και θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Έχει ενισχυθεί με τους Φώτη Παναγόπουλο (από Πανηλειακό), Γιώργο Γαλανόπουλο (από Ενιπέα), Γιάννη Σκαλτσά  (από ΑΕΚ Πύργου) και τον τερματοφύλακα Σάκη Φιλιππόπουλο και χωρίς άγχος θα κυνηγήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν.

Στο Ενωσιακό αναμένεται πολύς κόσμος, αφού πρόκειται για δύο ιστορικές ομάδες της Ηλείας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι του Πανηλειακού και του Ξενοφώντα έχουν άριστες σχέσεις και θα δημιουργήσουν θερμή ατμόσφαιρα.

*Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν από την ΕΠΣΗ, οι Γιώργος Τσάκαλης (διαιτητής), Λιάπης, Ρηγόπουλος (βοηθοί) και 4ος ο Στάμος Σφυρής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot