FOLLOW US: facebook twitter

Ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας Χρ. Βαλιανάτος σε Κουρεμπέ – Τσιρώνη για σταφίδα, τομάτα, αποζημιώσεις

Ημερομηνία: 25-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33478″ img_size=”full”][vc_column_text]Με μια σειρά αιτημάτων ανεβαίνει στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας Χρήστος Βαλιανάτος. Θα συναντηθεί σήμερα στις δέκα το πρωί με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ και στις τρεις το μεσημέρι με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη.

Ανάμεσα στα θέματα που θα τεθούν στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ είναι οι άμεσες εκτιμήσεις των γεωπόνος για τις πρόσφατες ζημιές σε βιομηχανική τομάτα, σταφίδα και κηπευτικά, οι αποζημιώσεις των πληγέντων και ειδικότερα το θέμα των αποζημιώσεων στους πληγέντες της σταφίδας, το Σεπτέμβριο του 2016. Ακόμα ο κ. Βαλιανάτος θα θέσει το θέμα του συμψηφισμού των εισφορών με τις αποζημιώσεις για όσους χρωστούν στον οργανισμό, αλλά και η δοσοποίηση των χρεών ώστε να μην χάνονται οι αποζημιώσεις.

Στον κ. Τσιρώνη θα τεθούν θέματα όπως το δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων, η λειτουργία του ινστιτούτου Κοροίβου και οι συνεταιριστικές αγροτικές οργανώσεις στην Ηλεία.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot