FOLLOW US: facebook twitter

Ο πιο κακός, ο μαθητής…

Ημερομηνία: 04-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αρθρογραφία, Νέα, Σχόλια

Στα ίδια μέρη…

Επιτέλους, όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά. Ευτυχώς γιατί τόσο η αρχηγική εμφάνιση Μπακογιάννη, όσο και το φιάσκο της εξόρμησης στην επαρχία και της μη συνάντησης με τους απολυμένους των Λιπασμάτων στην Καβάλα, είχαν φέρει τον αρχηγό σε δύσκολη θέση. Τίποτε όμως δεν είναι πιο φιλόξενο από το κτίριο του Νέου Φαλήρου και τα στούντιο του ΣΚΑΪ. Έτσι ο Μητσοτάκης πήρε την απόφαση να δώσει μία πρωινή ραδιοφωνική συνέντευξη στον αδερφό του Άδωνι (τον Πορτοσάλτε, όπως τον έχει κατονομάσει δημόσια και όχι τον Λεωνίδα), μπας και πάρει λίγο τα πάνω του.

Το κακό όταν νιώθεις υπερβολική άνεση με τους εκπροσώπους της λεγόμενης «τέταρτης εξουσίας», οι οποίοι υποτίθεται ότι σε ελέγχουν, είναι ότι ξεχνιέσαι και ο Μητσοτάκης συγκεκριμένα ξέχασε πως μπορεί η συνέντευξή του να ήταν ραδιοφωνική, αλλά ταυτόχρονα μεταδιδόταν και εικόνα μέσα από τον ραδιοθάλαμο, μέσω webcam. Έτσι, λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, το πανελλήνιο παρακολούθησε σε ζωντανή μετάδοση τον Μητσοτάκη να δείχνει ραβασάκι στον Πορτοσάλτε, προκειμένου να ερωτηθεί για το ενδεχόμενο μιας συνταγματικής αναθεώρησης, κάτι που το τελευταίο διάστημα συζητιέται έντονα.

Αμέσως ο άτεγκτος δημοσιογράφος υπέβαλλε αιφνιδιαστικά το ερώτημα  στον παντελώς  ανυποψίαστο συνεντευξιαζόμενο. Εκείνος όμως είναι πολύ προετοιμασμένος και έτσι δεν χάνει την ψυχραιμία του: «Χαίρομαι που με ρωτάτε γι’ αυτό και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε…» κλπ.  Το καλύτερο είναι ότι η ίδια η ΝΔ «ανέβασε» το βίντεο της συνέντευξης στον λογαριασμό του κόμματος στο Youtube και έτσι έδωσε την δυνατότητα στον καθένα να δει το επίμαχο σημείο με τα ίδια του τα μάτια.

Παρά την εμμονή της με την αριστεία και τους άριστους, είναι προφανές ότι η σημερινή (όπως και η προηγούμενη) ηγεσία της Ν.Δ. δεν πιστεύει στο ευ αγωνίζεσθαι. Παλιότερα ο Σαμαράς είχε φτάσει στο σημείο να απαιτήσει την απόλυση καθηγήτριας από το σχολείο του γιου του, επειδή εκείνη τον είχε πιάσει να αντιγράφει. Αλλά σε τελική ανάλυση, όσο δουλεμένα και όσο συμπτυγμένα κι αν είναι τα σκονάκια, ο μαθητής που είναι να κοπεί, θα κοπεί. Και δεν πρόκειται να σωθεί ούτε με σκονάκια, ούτε με ευνοϊκές μεταχειρίσεις, απλούστατα διότι είναι κακός ως μαθητής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος