FOLLOW US: facebook twitter

Ο «Οδυσσέας» στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 10-05-2017 | Συντάκτης:

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στον δήμαρχο Ήλιδας για την νέα καμπάνια που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο

Εκπρόσωποι του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφτηκαν χθες το πρωί το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Συγκεκριμένα, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας βρέθηκαν ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο Υπεύθυνος του γραφείου Πύργου του Χαμόγελου κ. Ιπποκράτης Φωτόπουλος και η κοινωνική λειτουργός κ. Νίκη Κότσιφα.

Θέμα συζήτησης των δύο πλευρών ήταν δράση του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στην Αμαλιάδα από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2017, υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας. Ειδικότερα, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας θα βρεθεί το κινητό εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας «Οδυσσέας» του Συλλόγου.

Οι βασικές δράσεις που υλοποιεί ο «Οδυσσέας» είναι η ενημέρωση των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών πάνω σε θέματα κοινωνική στήριξης.

Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί) του Συλλόγου θα βρεθεί στην Αμαλιάδα για να προωθήσει την νέα καμπάνια με τρόπο διαδραστικό, ενημερώνοντας τους επισκέπτες –μικρούς και μεγάλους– για κάθε θέμα, πρόβλημα ή κίνδυνο που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σήμερα, για τη σωστή χρήση της τεχνολογίας, για το έργο που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, καθώς και για τους τρόπους εθελοντικής συμμετοχής στις δράσεις του Οργανισμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος