FOLLOW US: facebook twitter

Ο Μητροπολίτης Καισαριανής κ. ΔΑΝΙΗΛ στην Ηλεία

Ημερομηνία: 17-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

mitropolitis-kaisarianis-daniil

Ιερά Μητρόπολις Ηλείας: Θα παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Αθανάσιο

Ο συμπολίτης μας (εκ πατρός Πράσινο και εκ μητρός Νέα Μανωλάδα) Σεβ. Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. ΔΑΝΙΗΛ, μετά από Πρόσκλησι του Ποιμενάρχου μας έρχεται σήμερα στην Ηλεία.

Σήμερα το απόγευμα και ώρα 6 μ.μ. θα χοροστατήση και θα προστή του Μεγάλου πανηγυρικού Εσπερινού εις τον εορτάζοντα Ιερόν Ναόν Αγίου Αθανασίου Πύργου και θα εκφωνήση τον πανηγυρικόν της ημέρας, συμπαραστατούμενος από τον Ποιμενάρχη μας Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανόν.

Αύριον το πρωΐ, εορτή του αγίου Αθανασίου, θα χοροστατήση εις τον Όρθρον και θα προστή της θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερόν Ναόν Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδος και της ιεράς Λιτανεύσεως της αγίας εικόνος του Αγίου Αθανασίου εις τας οδούς της Πόλεως κατά την καθιερωμένην διαδρομήν, συλλιτανεύοντος του Ποιμενάρχου μας κ. Γερμανού και των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Μεσαορίας Κύπρου κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ και Ωλένης κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Το μεσημέρι και ώρα 12.30 θα τελεσθή Τρισάγιον υπέρ αναπαύσεως του αειμνήστου Μητροπολίτου Ηλείας ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ επί του τάφου του στην Φραγκαβίλλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος