FOLLOW US: facebook twitter

Ο Κόροιβος χτυπάει στα ίσια το παιχνίδι

Ημερομηνία: 18-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos

ΑΥΡΙΟ θα είναι η μεγάλη ώρα για το Ντίνο Καλαμπάκο και την ομάδα του Κοροίβου. Καλείται στην Περιβόλα της Πάτρας ν’ αποδείξει ότι δεν απέκλεισε τυχαία για το κύπελλο τον Απόλλωνα. Καλείται, επίσης, να αποδείξει ότι δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχει φέρει (ήττες στον πόντο στη Ρόδο και με Άρη, νίκη με Λευκάδα).

Η ΟΜΑΔΑ κλείνει σήμερα προετοιμασία από το άρτιο τεχνικό τιμ που διαθέτει και πάει για μια ακόμη καλή εμφάνιση και νίκη. Το παιχνίδι θεωρείται κομβικό για τη συνέχεια, αφού όλες οι ομάδες της δεύτερης κλάσης είναι περίπου ισοδύναμες και το παιχνίδι το κερδίζει ο πλέον εύστοχος και γιατί όχι ο τυχερός. Θεωρούμε, πως και πάλι ρόλο θα παίξουν η απουσία λαθών και τα σουτ έξω από τη γραμμή. Οι «μπλε» έκαναν 12 τρίποντο στο παιχνίδι με τον Κολοσσό και ένδεκα με τον Άρη. Με παραπλήσιο αριθμό τριπόντων, θα είναι κοντά στη νίκη.

ΓΡΑΦΤΗΚΕ, πως η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Ρίτσαρτ. Είναι μάλιστα κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού Πόλαρντ, 22 ετών, που παίζει πάουερ φόργουορντ. Είναι μια περίπτωση αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά και δύσκολη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος