FOLLOW US: facebook twitter

Ο ΕΛΓΟ καλεί τους Νέους να επικοινωνήσουν για μαθήματα

Ημερομηνία: 24-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Να επικοινωνήσουν με τους περιφερειακούς υπεύθυνους υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης καλούνται οι Νέοι Αγρότες του 2014, από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα, ώστε εφόσον γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις να ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Πιο συγκεκριμένα, για την υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισης:
  • οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτές παρακαλούνται να υποβάλλουν αίτηση στην  ηλεκτρονική διεύθυνση http://katartisi.elgo.gr από 11/04/2017, ημέρα Τρίτη
  • οι ενδιαφερόμενοι-υπόχρεοι εκπαίδευσης παρακαλούνται  να επικοινωνήσουν με τους περιφερειακούς υπευθύνους υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης ή με τα Κέντρα «ΔΗΜΗΤΡΑ» της περιοχής τους.
  • οι φορείς πιστοποιημένων δομών κατάρτισης που επιθυμούν να συνεργαστούν με τον ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» παρακαλούνται να υποβάλλουν αίτηση συνεργασίας προς την Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού στον τηλεομοιότυπο/fax 2108250246

Επιπλέον, εκδόθηκε σχετική τροποποιητική απόφαση, η οποία τους όρους σύμβασης μεταξύ ΕΛΓΟ και εκπαιδευτών όπου ορίζεται μεταξύ άλλων ότι:

Το ανώτατο όριο απασχόλησης των εκπαιδευτών όλων των κατηγοριών είναι τριάντα (30) ώρες ανά εκπαιδευτή ανά πρόγραμμα κατάρτισης και κατ’ εξαίρεση σαράντα οχτώ (48) ώρες ανά εκπαιδευτή ανά πρόγραμμα κατάρτισης για τα προγράμματα κατάρτισης που λαμβάνουν χώρα σε νησιωτικές περιοχές, εκτός Κρήτης και Εύβοιας.

Σε κάθε περίπτωση, το ανώτατο όριο απασχόλησης όλων των εκπαιδευτών δεν δύναται να ξεπερνά τις τριακόσιες εξήντα (360) ώρες ανά εκπαιδευτή στο σύνολο του έτους».

Πηγή: Agronews


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος