FOLLOW US: facebook twitter

«Ο Αχόρταγος» σε Πύργο και Αμαλιάδα: Θεατρική παράσταση με το έργο του Δημήτρη Ψαθά σε σκηνοθεσία Έλντας Πανοπούλου με ελεύθερη είσοδο

Ημερομηνία: 07-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Πρωταγωνιστεί η νεαρή Πυργιώτισσα ηθοποιός Αθανασία Κατσιδήμα- Στον Πύργο η παράσταση είναι κοινωνική προσφορά του Ι. Ναού Αγ. Σπυρίδωνος

Η θεατρική παράσταση «Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ» του Δημήτρη Ψαθά σε σκηνοθεσία της Έλντας Πανοπούλου, ανεβαίνει το Σάββατο  9 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ στο θέατρο Απόλλων. Η παράσταση είναι μια κοινωνική προσφορά του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου σε συνεργασία με την Ανώτερη Δραματική Σχολή «MELISSA ART SCHOOL , με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι αυτό και με ανακοίνωσή του ο Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνα παρακαλεί θερμά όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση να προσέλθουν έγκαιρα.

Η Έλντα Πανοπούλου και η Αθανασία Κατσιδήμα που συμμετείχαν σε εκδήλωση του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πύργου

 

Να σημειώσουμε ότι στην παράσταση πρωταγωνιστεί μεταξύ των άλλων ηθοποιών και η συμπολίτισσα νεαρή ηθοποιός Αθανασία Κατσιδήμα – κόρη του πρεσβύτερου του Ι. Ναού Αγ. Σπυρίδωνος  Νικόλαου Κατσιδήμα- η οποία σπουδάζει ηθοποιός στην  Ανώτερη Δραματική Σχολή «MELISSA ART SCHOOL της Έλντας Πανοπούλου. Η Αναστασία Κατσιδήμα υπήρξε μέλος της Θεατρικής Ομάδας Πύργου, ένα νέο κορίτσι με εξαιρετικό ταλέντο που την είχαμε απολαύσει ως ερασιτέχνη ηθοποιό και τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα ως επαγγελματίας, όντας απόφοιτος πλέον της Δραματικής σχολής της Έλντας Πανοπούλου.

Στην Θεατρική αυτή παράσταση των αποφοίτων της Σχολής που ενθουσίασε το κοινό της Αθήνας  πρωταγωνιστούν: Προκόπης Αναλυτής, Γιάννης Απέργης, Κατερίνα Γρηγορίου, Μιχάλης Δρόσος, Αθανασία Κατσηδήμα, Ερμιόνη Κομωδρόμου, Νίκος Παπαγιάννης, Τάσος Τσώνης.
Συμμετέχουν: Ίλντα Γκιώνη, Γιώργος Καρανίκας, Θάνος Κόντζογλου, Ελευθερία Μπουράνη, Γιώργος Παππάς, Σπύρος Στυλιανέσης, Έλενα Γαβρά, Αθηνά Λάτση και Μαρία Πιπιλιού.

Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ είναι μια μαύρη κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά που ανέβηκε το 1967 και γνωστή σε όλους μας είναι από την κινηματογραφική της εκδοχή αφού από το θέατρο πέρασε στο σινεμά με πρωταγωνιστές τους Διονύση Παπαγιαννόπουλο και Γιάννη Γκιωνάκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος