FOLLOW US: facebook twitter

Ο Άγιος έκανε το θαύμα του…

Ημερομηνία: 02-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”27676″ img_size=”full”][vc_column_text]Θρήσκο δεν με λες ούτε καν θεοσεβούμενο. Όμως όταν τα πράγματα πάνε κατά… διαόλου, όταν όσο κι αν φωνάζεις για το δίκιο σου που είναι «βουνό» φωνή βοώντος εν τη ερήμο, όταν το ένα κακό διαδέχεται το άλλο, τότε και εγώ –το ομολογώ- επικαλούμαι το Θείο.

Μπας και βάλει κανένας Άγιος το χέρι του βρε αδερφέ και δούμε άσπρη μέρα. Το πήρα λοιπόν απόφαση –μέρες που ‘τανε- και έταξα φανουρόπιτα στον Άγιο.

Μη και φωτίσει τον υπουργό, και μεσ’ τα αραχνιασμένα κιτάπια του βρει κείνο τον έρμο φάκελο της Πατρών- Πύργου που βολοδέρνει δέκα χρόνια τώρα στα αζήτητα χωρίς στον ήλιο μοίρα.

Και όσο κι αν δεν το πιστέψετε το θαύμα έγινε. Ο ξεχασμένος από θεό και ανθρώπους φάκελος βρέθηκε, κατατέθηκε εσπευσμένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες στη Διαχειριστική Αρχή, και εντός των επομένων ημερών θα υποβληθεί και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να πάρει το τελικό οκέι.

Όπερ, καλώς εχόντων των πραγμάτων –γιατί πάντα πρέπει να φυλάς και πισινή- άντε σε δύο –τρεις μήνες θα δούμε το έργο να παίρνει μπροστά. Έλα τώρα εσύ, μετά από αυτά και πες μου. Πιστεύεις στον Άγιο ή δεν πιστεύεις…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot