FOLLOW US: facebook twitter

Ομαδική έκθεση Ηλείων εικαστικών

Ημερομηνία: 19-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39573″ img_size=”full”][vc_column_text]Ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο ΗΛΕΙΑΚΑ διοργανώνει ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Πυργίων στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο – Πλατεία Κολονακίου 4, 4ος όροφος-  από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου 2017. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Ίρις Κρητικού και την διοργάνωση η Kourd Gallery.

Στην εικαστική έκθεση ΗΛΕΙΑΚΑ συμμετέχουν με έργα τους οι Ηλείοι καλλιτέχνες Γιάννης Αδαμάκος, Ανδρέας Γαβρηλιάδης, Δημοσθένης Δαββέτας, Θανάσης Εξαρχόπουλος, Πάνος Εξαρχόπουλος, Εβίτα Κανέλλου, Νίκος Κασκούρας, Αγγέλικα Κοροβέση, Δημήτρης Κοροβέσης,  κατερίνα Κυπριώτη, Πένυ Κωνσταντίνου, Απόστολος Λάβδας, Δανιήλ Παναγόπουλος, Χάρης Παπαδημηρακόπουλος, Σοφία Πετροπούλου, Δημήτρης Σιδηροκαστρίτης, Τάκης Σινόπουλος, Όλγα Στεφάτου και Άρης Χρυσανθόπουλος.

Στο πλαίσιο της έκθεσης το Σάββατο 7 Οκτωβρίου η πρόεδρος του Συλλόγου των Εν Αθήναις Πυργίων και το Δ.Σ και παρευρισκόμενοι καλλιτέχνες, θα υποδεχθούν το κοινό με καφέ, αναψυκτικό και ένα ποτήρι κρασί για φιλική κουβέντα.

Χορηγοί της έκθεσης Δημοτικη Επιχείρηση Πύργου Α.Ε ΟΤΑ και Κτήμα Μερκούρη.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης Τετάρτη-  Σάββατο 11.00- 16.00, Πέμπτη- Παρασκευή 11.00- 16.00 και 17.30- 20.30[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot