FOLLOW US: facebook twitter

Ομάδα Τέχνης και Πολιτισμού Heterronymous: Δημιουργική απασχόληση παιδιών και πινγκ-πονγκ

Ημερομηνία: 25-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

\Από την Ομάδα Τέχνης και Πολιτισμού heterronymous Γαστούνης, συνεχίζεται ο προγραμματισμός για την έναρξη των δημιουργικών εργαστηρίων της. Έτσι τρία νέα τμήματα ξεκινούν για την νέα σεζόν, όπως αυτό της Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών 4-6- και 7-11 ετών, του μαθήματος ορθοφωνίας και ένα ακόμα τμήμα πιγνκ πονγκ.

Μάλιστα χθες η Ομάδα των heteronymous διοργάνωσε γιορτή υποδοχής νέων μελών στο Αυγείο, με ελεύθερη είσοδο για όλους, η οποία αφορούσε και την ενημέρωση για τα τμήματα που θα λειτουργήσουν από 1η Οκτώβρη σε Γαστούνη και Βαρθολομιό. Με την πραγματοποίηση εγγραφής δίνεται η δυνατότητα στα μέλη να κερδίσουν τη συνδρομή για μια ολόκληρη χρονιά σε ένα επιπλέον τμήμα της επιλογής τους, καθώς και δώρα που κληρώθηκαν για κάθε τμήμα χωριστά, ενώ οι μικροί συμμετείχαν σε ομαδικές δραστηριότητες.

Πάρτι υποδοχής των νέων μελών διοργάνωσαν χθες οι heteronymous σε έναν υπέροχο χώρο στο Αυγείο

 

Όσον αφορά τα νέα τμήματα που ξεκινούν, αυτό της Δημιουργικής Απασχόλησης,  φέρνει τα παιδιά σε καθημερινή επαφή με την τέχνη, με τον πολιτισμό. Μετέχουν σε μια σειρά από ατομικές και συλλογικές δραστηριότητες που αναπτύσσουν τη φαντασία και τους επιτρέπουν πολύπλευρη έκφραση μέσα από τον λόγο, την κίνηση, τη μουσική και το τραγούδι, τον αυτοσχεδιασμό και την παντομίμα, την ενασχόληση με τα χρώματα, τα σχήματα και τα άλλα στοιχεία των εικαστικών τεχνών. Παράλληλα, οργανώνονται εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις, αλλά και εκπαιδευτικές εκδρομές. Υπεύθυνη τμήματος – πληροφορίες – εγγραφές: Ζωή Τουρκάκη τηλ: 6987 363328.

 

Μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας

Στα μαθήματα φωνητικής οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τον σωστό τρόπο χρησιμοποίησης και τοποθέτησης της φωνής μας, στις νότες ενός τραγουδιού, χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμού και κακώσεων του λάρυγγα και των φωνητικών χορδών. Οι ασκήσεις ειναι πιανιστικές και ο μαθητής καλείται να επαναλάβει φωνητικά, τη μελωδία που παίζει ο δάσκαλος στο πιάνο. Υπεύθυνη τμήματος – πληροφορίες – εγγραφές: Φένια Καρδιανού. Τηλ: 6976 598630

Τμήματα PING – PONG

Το ping pong είναι ένα ολυμπιακό άθλημα με ρακέτες, το οποίο παίζεται σε τραπέζι. Είναι ένα άθλημα που μπορούν να απολαύσουν άνθρωποι όλων των ηλικιών λόγω του χαμηλού κινδύνου τραυματισμού. Υπεύθυνη τμήματος – πληροφορίες – εγγραφές: Δήμητρα Λέκκα, τηλ:6974 849464.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος