FOLLOW US: facebook twitter

Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης στο Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις»

Ημερομηνία: 01-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις» διευρύνοντας το πεδίο εφαρμογής προγραμμάτων προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας στην ευρύτερη κοινότητα, ξεκινά την δημιουργία Ομάδας προσωπικής ανάπτυξης για ενήλικες άνω των 20 ετών.

Όπως τονίζουν στελέχη του Κέντρου, η προσωπική ανάπτυξη, στα πλαίσια αυτής της βιωματικής ομάδας, αφορά σε μια διεργασία διερεύνησης, αναγνώρισης και κατανόησης, της ανθρώπινης επικοινωνίας, ως σημαντικό παράγοντα ανάδειξης του εαυτού. Οι βιωματικές πρακτικές που θα χρησιμοποιηθούν -ασκήσεις επικοινωνίας, ανταλλαγή εμπειριών, σκέψεων και συναισθημάτων, εκφραστικά μέσα όπως η ζωγραφική, το παραμύθι, το παιχνίδι ρόλων- στοχεύουν στη δημιουργία ενός ευνοϊκού κλίματος αυτοπαρατήρησης του εαυτού, μέσα σ’ ένα ομαδικό πλαίσιο ασφάλειας και αποδοχής.

«Αξιοποιώντας την αρχή της συν-εξέλιξης στο πλαίσιο μιας ομάδας, παρέχουμε ένα συμβουλευτικό- υποστηρικτικό τόπο, με κύριο μέλημα την αφύπνιση δημιουργικών προσωπικών πλευρών, που μπορούν να συμβάλλουν στη φροντίδα του εαυτού» σημειώνουν.

Η ομάδα θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη και για 8 συναντήσεις, στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης-Ελ. Βενιζέλου 29, Αμαλιάδα- και ώρα 18:00-20:00, με έναρξη την 17η Οκτωβρίου 2018.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην συντονίστρια της ομάδας, Διονυσία Γκομώλη, κοινωνική λειτουργός, στο τηλ. 2622029710, καθημερινά από 08:30 έως 14:30 μ.μ.

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης παρέχονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος