FOLLOW US: facebook twitter

Ομάδα Θεάτρου “Προσκήνιο”: Συνεχίζονται οι παραστάσεις

Ημερομηνία: 22-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53140″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνεχίζονται στο Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ οι παραστάσεις της Ομάδας Θεάτρου «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» με το έργο «ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ» του Άρθουρ Μίλλερ σε απόδοση και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν.

Η παράσταση έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και πολλοί μιλούν για μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας, αφού οι ερασιτέχνες ηθοποιοί που συμμετέχουν στην παράσταση, αναμετρούνται και καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες ερμηνευτικές απαιτήσεις του έργου, σε μια εξαιρετικά καλοστημένη παράσταση, ένα σχεδόν αστυνομικής ροής δράμα, επηρεασμένο από την αρχαία ελληνική τραγωδία, σκηνοθετημένη με έμπνευση από τον έμπειρο και ταλαντούχο Αλέξανδρο Κοέν. Συμμετέχουν οι Νίκος Λαϊνόπουλος, Διονύσιος Ζάγκλης, Ασπασία Αργυροπούλου, Ελένη Αργυροπούλου, Παύλος Γκόρδης, Γιώργος Μπαλαούρας και Κωνσταντίνα Τσονοπούλου.

Η παράσταση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 (εκτός Δευτέρας, Τρίτης και Τετάρτης), με ώρα έναρξης 9.30 μ.μ.

Τηλ. κρατήσεων 26210 36521 από 6.30 μ.μ. (τις ημέρες των παραστάσεων)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot