FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιονίκης/OBV Double Fun Tournament: Νικητές οι Τσερεγκούνης-Φ. Παναγιωτάρας

Ημερομηνία: 31-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με τις καλύτερες εντυπώσεις τελείωσε το πρώτο μέρος του OBV DOUBLE FUN TOURNAMENT by «OLYMPIONIKIS» το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 28 – 29 Ιουλίου στο beach bar «ΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ».

Μετά από πολλά δυνατά παιχνίδια, ο τελικός παίχτηκε ανάμεσα στους έμπειρους Τσερεγκούνη Γ. – Παναγιωτάρα Φ. και στους πολλά υποσχόμενους μικρούς Πηλιχό Τ. – Καλτσούνη Κ., βρίσκοντας τους πρώτους νικητές με 2-0 σετ.

Οι πολύ δυνατοί παίκτες από την Αμαλιάδα δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την νίκη αλλά είναι πολύ ευχάριστο και ελπιδοφόρο ότι δύο παιδιά τα οποία δεν έχουν καμία εμπειρία από το άθλημα, έφτασαν στον τελικό κερδίζοντας πάρα πολύ έμπειρες ομάδες, δημιουργώντας ένα κλίμα γιορτής, αφού όλη η παραλία είχε γεμίσει από φίλους τους που τους υποστήριζαν.

Τις απονομές στους νικητές έκαναν, ο πρόεδρος του «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ» Αμάραντος Α., ο ιδιοκτήτης του «Άμμος και Θάλασσα» και «Σταθμός cafe» Κωνσταντόπουλος Χ. , ο ιδιοκτήτης της «Δωροτεχνικής advertising» Γιαμπαστής Τ. και Καρυανού Α. από το κατάστημα «Καλλυντικά Αθηνά».

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 4 -5 Αυγούστου είναι το δεύτερο μέρος του Τουρνουά που θα έχει μικτό χαρακτήρα (ένας άντρας μία γυναίκα) και αναμένεται ακόμα πιο λαμπρό αφού θα έχει και πολλές εκπλήξεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο 6936576530 (Κώστας Τσούμας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος