FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων – Ξενοφών Κρεστένων 0-2

Ημερομηνία: 24-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

Στους «8» ο Ξενοφών

Την πρόκρισή του στους «8» του κυπέλλου Ηλείας εξασφάλισε ο Ξενοφών, ο οποίος νίκησε μέσα στα Σαβάλια με 2-0 τον τοπικό Ολυμπιακό.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25’, όταν από κόρνερ Μιλοσέσκι παρεβλήθησαν οι αμυντικοί, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Κόλλια (1-0).

Πέντε λεπτά αργότερα προσπάθησαν να απαντήσουν οι γηπεδούχοι, αλλά την κεφαλιά του Χοτζάι απομάκρυνε με υπερένταση ο Κουτρουμπής, ενώ στο 44’ μετά από συνεργασία Μυλωνά- Μπακατσέλου και σέντρα ο Κωνσταντόπουλος έκανε το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλο τέρμα, αλλά στο 50’ η προσπάθεια του Μιλοσέσκι κατέληξε στο δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης ήταν άστοχος στο 55’, όπως κι ο Μπακατέσλος στο 60’. Στα υπόλοιπα λεπτά ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει και να πιέσει αλλά χωρίς ουσία. Μάλιστα ο Ξενοφών ηταν αυτός που θα μπορούσε να πετυχει πάλι τέρμα, όταν μετά από κόρνερ του Ζούλη ο Τσάμπρας δε μπόρεσε να νικήσει τον Κόλλια, που απομάκρυνε τη μπάλα.

Oι συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόλλιας, Μπογονικολός Ν., Σαββανίδης, Μαρκόπουλος, Κλάδης, Μπογονικολός Δ., Χριστόπουλος (80’ Λαμπρόπουλος), Χοτζάι, Καράμπελας, Χρόνης (61’ Κολτσίδας)

ΞΕΝΟΦΩΝ: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Ζαπάντης, Αναμουρλίδης, Τσάμπρας, Κωνσταντόπουλος, Μπακατσέλος (78’ Λιαμπότης), Ζούλης (85’ Αλεξόπουλος), Παναγόπουλος, Μιλοσέσκι (82’ Χαραλαμποπουλος), Κουτσογιαννόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος