FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων: Με προπονητή  τον Μπόμπολα

Ημερομηνία: 14-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Σταύρος Μπόμπολας με τον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Σαβαλίων, Νάσο Παυλόπουλο.

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων ανακοίνωσε την πρόσληψη του διπλωματούχου προπονητή με UEFA B, Σταύρου Μπόμπολα, ο οποίος μαζί με το Νίκο Μαρσέλη και τον Χρήστο Νέγκα, θα αποτελέσουν το προπονητικό τιμ που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Ο 44χρονος Πατρινός προπονητής, Σταύρος Μπόμπολας, που από το 2020 ζει στην Βάρδα, ήταν τα τελευταία 4 χρόνια στην ακαδημία του ΠΑΟ Βάρδας, όπου είχε επιτυχημένο έργο.

Παλιότερα είχε εργαστεί στις ακαδημίες της Θύελλα Πατρών, Παναχαϊκής, Διαγόρα Βραχνεΐκων, Λάρισας, Κέρκυρας, Θρασύβουλου και Εργοτέλη. Παράλληλα έχει υπάρξει το 2011 περιφερειακός αναπτυξιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας (επί εποχής Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ανδρών).

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σαβαλίων για τον Μπόμπολα είναι η εξής: «Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον διπλωματούχο προπονητή Σταύρο Μπόμπολα… Καλή ποδοσφαιρική σεζόν ευχόμαστε».

Πλέον, ο Ολυμπιακός φορτσάρει για να γεμίσει το ρόστερ του. Θυμίζουμε πως έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής πέντε παίκτες και συγκεκριμένα οι Σπύρος Μαργαρώνης, Παρασκευάς Νικολόπουλος, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Αλέξης Τσάκος και Ασημάκης Νικολακόπουλος.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot