FOLLOW US: facebook twitter

Ολοκληρώνονται την Παρασκευή οι εκδηλώσεις στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 28-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

lexaina-ekdhlwseis-xristougenniatiko-xwrio3

Πλούσιες δράσεις σκορπίζουν χαρά στα παιδιά

Με το ίδιο ενθουσιασμό μικροί αλλά και μεγάλοι, συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σχεδόν καθημερινά από τον Όμιλο Εθιμοτοπικών εκδηλώσεων στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στα Λεχαινά, με την συμβολή και άλλων συλλόγων, σε γιορτινή και παραμυθένια ατμόσφαιρα προσφέροντας χαρά .

lexaina-ekdhlwseis-xristougenniatiko-xwrio2

Την περασμένη Παρασκευή τη σκυτάλη των εκδηλώσεων ανέλαβε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λεχαινών που πρόσφερε ένα όμορφο απόγευμα στα παιδιά με Μπαλονοκατασκευές, όπου έκαναν κατασκευές με μπαλόνια με την καθοδήγηση ανιματέρ και πέρασαν υπέροχα. Παραμονή Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε από τον όμιλο Εθιμοτπικών εκδηλώσεων το καθιερωμένο Χριστουγεννάτικο ρεβεγιόν, σε οικογενειακή ατμόσφαιρα με πολύ κέφι και χορό στον κέντρο Del angelo στη Μυρσίνη, ενώ χθες οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό με την βασίλισσα του χιονιού Έλσα, την πριγκίπισσα Άννα και η μασκότ του Ολόφ, ενώ προηγήθηκαν με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο Φούρνος του Αη- Βασίλη, οι βόλτες με τις άμαξες του Σπάρτακου και πολλές άλλες όμορφες δράσεις.

lexaina-ekdhlwseis-xristougenniatiko-xwrio3-2

Ένα ακόμα διήμερο με διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, περιμένει τα παιδιά Πέμπτη και Παρασκευή. Αύριο στην 6 το απόγευμα τον λόγο έχουν οι κλόουν, με παιχνίδια για τα παιδιά από τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Α’ Δημοτικού σχολείου Λεχαινών.

lexaina-ekdhlwseis-xristougenniatiko-xwrio1

Ο κύκλος των εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου χωριού στα Λεχαινά, κλείνει την Παρασκευή, με την προβολή Χριστουγεννιάτικης ταινίας «Μέσα στη Χριστουγεννιάτικη νύχτα», στο κινηματοθέατρο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ.

lexaina-ekdhlwseis-xristougenniatiko-xwrio4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot