FOLLOW US: facebook twitter

Οι… survivors!

Ημερομηνία: 25-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

  • Ω ρε Μαριγούλα, τι μαγειρεύεις εκεί; Κάπως περίεργα μου μυρίζει.
  • Τι θες να μαγειρέψω; Φακόρυζο με… καρύδα αλά Κοκκινάκη! Ως survivor girl είπα να μπω κι εγώ στο τρυπάκι του παιχνιδιού και να νοιώσω όπως και ο Ρουβάς το… feeling της πείνας! Τώρα με την καρύδα είχα ένα θέμα για το πού θα την βρω γι αυτό έβαλα τριμμένη έτοιμη! Τι να κάνω να πάω στον Άγιο Δομίνικο λίγο δύσκολο, εκεί κουνάνε τα δέντρα και πέφτει μια καρύδα στο κεφάλι τους και μια… μαϊμού ταυτόχρονα;
  • Τι είναι μωρή φιλενάδα όλα αυτούνα τα εγγλέζικα που μου τσαμπουνάς και πότε τα’ μαθες; Αν έχεις αποφασίσει να μιλάμε με… λεξικό, να μου το πεις να πάω να αγοράσω ένα. Γιατί μέχρι πρότινος που ροβόλαβες τα πρόβατα, μπρ, μπρ τους φώναζες για να πάρουνε τα ίσα τους και ξαφνικά έγινες γλωσσομαθής παρακολουθώντας survivor!
  • A! με συγχωρεί η χάρη σου. Εγώ στον αγώνα με τους Τούρκους από τα πολλά τούρκικα που βλέπω ήξερα ακριβώς τι λέγανε μεταξύ τους και πως σχολιάζανε τους δικούς μας! Τα σήριαλ… εκπαιδεύουνε, τι το πέρασες εδώ! Εσύ είσαι από κείνους που… κάνουνε πώς δεν το βλέπουνε, αλλά ξέρουνε και τους παίχτες και όλη την εξέλιξη, μέχρι και πόσα μούσκουλα έχει ο Ντάνος, τώρα πώς γίνεται αυτό δεν ξέρω!  Εγώ ξενύχτισα χθες μέχρι να φτάσει ο Σάκης στις καλύβες των παιχτών για να δω τι έκπληξη τους επιφύλασσε και κυρίως για να δω πώς θα εγκλιματιστεί… στρωματσάδα στην τάβλα!
  • Επειδή χθες έριξα μια κλεφτή ματιά επειδή μπορεί να μην είμαι fun του survivor αλλά είμαι όμως… Ρουβίτσα τρομάρα μου κι ήταν τέλειος, τέλειος το καμάρι μου!
  • Ναι Ασημούλα μου, γιατί κατέφτασε ατσαλάκωτος με τα ρούχα να μυρίζουνε… μαλακτικό και το τζελ στο μαλλί με τη σέσουλα, θα είχε ντερλικώσει και πρωϊνό βαρβάτο στο πεντάστερο που μένει στην Καραϊβική και τι να πάει να πει στους άλλους που ήταν ψόφιοι και πειναλέοι με τα ίδια ρούχα 100 μέρες! Τι ήθελες, να καταφτάσει εκτός από την κιθάρα και με ένα… αρνί ψητό αγκαλιά; Άμα ο Σάκης ζούσε όπως όλοι μας σε συνθήκες κρίσης, θα πήγαινε η… πείνα γόνα, γι αυτό να πω και την αλήθεια μου καλύτερα θα ήταν να τον φιλοξενήσουν σε ένα συσσίτιο να δει πως είναι το πραγματικό feeling της πείνας!
  • Δεν λέω ότι έχεις άδικο Μαριγούλα μου αλλά αυτό είναι το… διαφημιστικό μάρκετινγκ, το survivor πουλάει σήμερα κι η κουτσή Μαρία το βλέπει – κι ας λέει ότι δεν το βλέπει- κι έτσι ήρθε κι έδεσε και το «Όλοι μαζί μπορούμε», αλλά αυτό είναι μιας άλλης μεγάλης συζήτησης θέμα, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο είναι ηθικό- χρήσιμο μπορεί να αποδειχθεί λόγω τηλεθέασης- να συγχέουμε την πραγματική πείνα, με την πείνα ενός παιχνιδιού! Οι μεν πεινάνε από επιλογή, οι δε από πραγματική εξαθλίωση και δεν θα τους σώσουν τρεις τόνοι ρύζι! Επέτρεψέ μου να έχω την άποψή μου.
  • Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι εδώ στη Βουλή ψηφίζανε τα μέτρα που θα μας εξοντώσουνε τελείως και το survivor είχε 90% τηλεθέαση! Μέχρι που αλλάξανε τις ώρες στις ομιλίες των αρχηγών για να μην πέσουν απάνω στην εκπομπή!
  • Οπότε ας φάμε τώρα όλοι… φακόρυζο και χωρίς καρύδα και ας σκάσουμε!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος